‘Hou mijn handen vast, ik beloof je het geweldig zult vinden.’ May voelde hoe Zayn haar handen vastpakte en mee nam.
‘Zayn, ik had je gezegd dat verrassingen voor mij niet eerlijk zijn, omdat alles voor mij een soort van verrassing is.’
‘Nee, maar dit vind je echt leuk. Tenminste, dat hoop ik.’ May hoorde dat hij een beetje onzeker was, wat haar ietwat zenuwachtig maakte.
‘Waar zijn de jongens eigenlijk?’ May probeerde zich te blijven oriënteren, maar Zayn liet haar zo vaak links en rechts gaan dat ze haar oriëntatiepunt verloor. Ze vroeg zich af of de andere jongens van One Direction hier iets mee te maken hadden.
Inmiddels waren ze allemaal goede vrienden geworden, ondanks dat iedereen had moeten wennen toen Zayn haar had voorgesteld aan de groep als May, het meisje zonder zicht. Maar May had na al die jaren die ze met haar handicap had moeten leven wel geleerd hoe ze zich gewoon kenbaar kon maken in een groep en was gewoon haarzelf gebleven. Dat ontdooide het ijs voor de andere jongens en na een stroef weekje wennen was iedereen even aardig en plagerig tegen haar als Zayn.
Toch bleef Zayn een ander verhaal. Hij was inmiddels haar beste vriend en ze bleef hun band als meer dan speciaal ervaren. Dit kwam doordat Zayn haar heel goed leek te kunnen lezen. Alsof hij wist wat zij dacht, terwijl ze juist altijd wat meer gesloten was over haar gevoelens.
Ook was zij zo gesteld op Zayn zijn aanwezigheid, zijn aura en zijn stem, dat ze hem zo vaak als het ging opzocht. Wat niet altijd erg gemakkelijk was bij een popster. Toch leek Zayn meer zichzelf bij haar dan andere mensen die ze had ontmoet.
‘We zijn er.’ Zayn liet haar handen los. ‘Ok, blijf zo staan. Er gaat niets engs gebeuren. Het enige wat ik kan zeggen is; geniet.’
May knikte en vouwde haar handen voor zich, terwijl ze kalm afwachtte wat er zou gebeuren.
“Eye to eye, I want to see what you see.
Hand in hand, I want to know how you feel.
Cheek to cheek, I want to be by your side
And I won’t let you lose another fight.

Eye to eye, I want to be what you are.
Hand in hand, I know where we stand
Fist to fist, all your secrets are save with me
‘Cause I will be there till the end.”

May glimlachte van oor tot oor en nam elke toon op die vijf jongens harmonieus samen zongen. Elke grondtoon, gezongen door Liam, elke hoge aanzet, gebracht door Louis. Ze hoorde elk gevoel dat de jongens bezongen en hoorde Zayn zijn stem boven hen alle vier uit.
Na die twee prachtige coupletten eindigden ze hun gezang en zonder dat ze het wilde welden er tranen op in May’s ogen.
‘Sorry, meer hebben we nog niet.’ Harry nam het woord.
‘Maar we wilden het jou heel graag al laten horen,’vulde Zayn hem aan.
May knikte en glimlachte ontroerd. ‘Het geeft niet, het is prachtig.’ May schudde haar hoofd om haar tranen terug te dringen. ‘Het is echt heel erg mooi,’zei ze daarna met korte uithalen.
‘Hey, huil je?’vroeg Zayn bezorgd en sloeg onmiddellijk zijn veilige armen om haar heen. May nestelde haar gezicht tegen zijn borst en rook zijn vertrouwde geur.
‘We wilden je niet laten huilen,’probeerde Niall zich direct te verontschuldigen.
‘Nee, het is goed. Ik ben gewoon geraakt. Het is super mooi.’ May maakte zich los uit Zayns omhelzing en probeerde haar tranen te drogen. ‘Ik ben razend benieuwd hoe het zal klinken als het af is,’glimlachte ze. ‘Wie heeft de tekst geschreven? Want die is echt zo mooi.’
‘Zayn,’antwoordde Liam direct.
May pakte Zayns hand en bracht deze naar haar mond om er een kus op te geven. ‘Dank je, het is prachtig. Een geweldige verrassing,’glimlachte ze.

Song lyrics: AAH.
©AAH

Bedankt voor de lieve reacties & abo's.
Blijf jullie mening geven (;

Reageer (8)

  • WriteMyLife

    Zooo mooi! Ben echt verslaafd!

    1 decennium geleden
  • Tinaaax257

    awwh

    1 decennium geleden
  • Calligraphyx

    Zo lief en prachtig, gauw verder jij! <3

    1 decennium geleden
  • TeamNosh

    LOVE IT, het is zo mooi,
    je schrijft geweldig.

    Xoxo Roos(cool)

    1 decennium geleden
  • pindacheese

    Naww, how cute! Echt heel erg goed geschreven alweer, keep up the good work! xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen