Foto bij ~6-set sails!

ik heb besloten wat vaker te schrijven en dat ik minstens tot de 100 stukkiezz ga!!

*steekt rechter hand op en legt linker op hart* beloofd! :D

als ik de naam William Turner hoor zakt de moed me in de schoenen. *dat is die jongen die ik tegenkwam vanmiddag...* denk ik. hij komt naar me toe en zegt dat hij me kent. 'ja.. ik eh.. ken jou ook nog, haha' zeg ik lachend.
'ik eh.. wist niet dat je piraat was, of de dochter van een piraat...' zegt hij twijvelend. 'ja nou ja.. ik kwam er ook pas vanochtend achter... toen moeder stierf.' zeg ik. 'nou het is een eer onder u te mogen dienen.' zegt Will met een lachje. 'OPSCHIETEN STELLETJE HONDEN!! WE MOETEN VERTREKKEN VOORDAT BACKETT ONS TEGEN HOUD!!!' hoor ik ineens mijn vader schreeuwen. ik loop naar het roer en kijk nog even naar William die naar zijn post bij de kanonnen loopt.

'hijs de zeilen! volle kracht vooruit!!' schreeuwde ik naar de crew. en we voeren weg naar de open zee. als ik aan Jack vraag waar we eigenlijk heen gaan gaat hij bij het roer staan en zegt dat we de goeie kant op gaan. 'we gaan naar isla de muerta.' zegt hij ineens. 'er ligt daat iets wat van mij is.' vervolgt hij. 'huh? leg uit!' zeg ik. 'toen ik nog hector barbosa in mijn crew had zei hij dat we alles moesten delen met zijn een voor allen en allen voor een.' zei hij met zo'n -.-' gezicht. 'dus ik zei hem ook waar de schat was. die nacht was er een muiterij onder leiding van barbosa. ik werd achter gelaten op een eilandje waar ook een handels route langs liep. dus kon ik daar na 3 dagen weg komen.
dus ik kwam terug kaapte de pearl terug en hier zijn we.' verteld hij. Jack zegt dat ik even kan gaan slapen en dat hij het overneemt. dus ik ga naar mijn hut en val in slaap.

Reageer (1)

  • dineniel

    (hoera)(hoera)(hoera)100 hoofdstukken op komst(yeah)(yeah)(yeah)
    *maakt vreugdedansje*

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen