Foto bij 097.2 Charlie McFly

Ello, Guess who's going to Amsterdam today:).
Voor de mensen die t vroegen: mijn vakantie was best wel leuk. In Pizzaland op een camping met mijn ouders, broer en wat vrienden van ons. De zee was best wel goed en dus kon ik bodyboarden (das fun:p). Alleen een hele hoop muggen! Niet normaal! Ik ben alleen op mijn rug 20 keer geprikt.. Oké te veel info xD

Hoe was jullie vakantie? Als in: waar zijn jullie heen (geweest) of gaan jullie heen?? Nog wat leuks gedaan? Iets interessants te melden? Iets niet zo interessants te melden?? Ik wil het allemaal horen :p.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • xLove1Dxx

    Ja! Ze gaan samenwonen!(dance)

    1 decennium geleden
  • Involved

    Aaaah ze zijn te schattig samen, oeps echt waar volgens mij liep ik iets van vijftig hoofdstukjes achter ofzo (heb tot nu toe heel de dag besteed aan bij lezen) mijn wifi thuis deed nogal al raar waardoor ik amper op quizlet kon, maar nu doet hij het weer :D ugh ik ga dit verhaal echt missen dus ik ga zeker weten ook een ABO nemen op het nieuwe verhaal :)
    Xx

    1 decennium geleden
  • biancadokkum

    jaaaaaaaaaaaaa samenwonen <3 (H)!!
    super geweldig mega goed geschreven (H)!!

    1 decennium geleden
  • Niallene

    Jaa samenwonen! Snel verder <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen