Foto bij O49 + Mededeling

Vas happening?

Voordat ik het verhaal verder laat gaan heb ik even een kleine mededeling. Als het je echt geen reet boeit wat er allemaal in de wereld gebeurt kan je gewoon verder scrollen naar het verhaal.

Okee, luister, ik heb een paar nachten terug een post gelezen van iemand waar ik heel erg naar op kijk als het gaat om schrijven. Dit is trouwens niet per sé schrijf-related maar ik heb er echt even over nagedacht en het zat me dwars, vraag me in hemelsnaam niet hoe en waarom. Ik vraag jullie dan ook om even deze post te lezen als je ook maar iets geeft om 1D. No offence towards anyone though, het zette mij aan het denken en ik wil het gewoon even delen; http://www.quizlet.nl/chapters/828759//

Dus, dat. En dan het volgende; ik ga er een beetje een einde aan brijen. Begrijp me niet verkeerd, The Island zou echt mijn kindje worden, het zou perfect worden, het zou briljant worden, maar ik heb er nooit zo'n sterke band mee gehad als met Perfect Strangers. Dat klinkt echt heel erg dramatisch, maar ik ben er tijdens het schrijven achter gekomen dat dit soort verhalen niet mijn ding zijn. Misschien komt dat een beetje omdat ik The Island altijd als een soort film zag. Ik beloof het je, als je dit uit zou werken tot een echte film dan zou het werkelijk waar geweldig worden, maar de situatie waar Harry en Felicity in zitten is ietwat eentonig en saai om te beschrijven met woorden. Sucks to admit that, maar het is eruit.
Ik denk dat er nog ongeveer 10-15 hoofdstukken komen en dan zullen we afscheid moeten nemen van ons eilandje. Ik heb sowieso nog 1 meesterlijk plan in gedachte en ik hoop echt dat ik dat gaaf uit kan werken, anders ga ik voor de rest van mijn leven in een hoekje zitten huilen. (Not even joking, dat is het punt waar ik al het hele verhaal naartoe werk).

Dus, dat.

Daarnaast twijfel ik of ik een nieuwe fanfic wil beginnen. Ja, lach maar. Aan de ene kant denk ik; begin er maar gewoon niet aan, het wordt nooit zo als Perfect Strangers, maar aan de andere kant heb ik ondertussen een hele levenscyclus uitgedacht in mijn hoofd, met een concept waar de wereld vanaf moet weten. Vind ik dan. Maar ik weet gewoon niet of ik zin heb om er weer een heel verhaal over te maken en dat bij te houden enzo.

Nu ik erover na denk, ik ben ook ooit begonnen aan een short story, in het engels, maar ik kon me er nooit echt toe zetten om het af te maken. Misschien doe ik dat gewoon eerst voor mezelf en dan kan ik het altijd later nog ergens op zetten. Ik vind namelijk niet dat je een verhaal kunt beginnen en dan je lezers achter kunt laten met een extreem open einde. Nee. En over Paper Planes (zo zou de nieuwe fanfic dan heten), ik denk dat ik die ook uit ga schrijven, maar dan gewoon voor mezelf. Sorry haha.

Dus;
- Ik heb hard nagedacht over een post en het deed me echt wat. http://www.quizlet.nl/chapters/828759//
- Het eilandje stopt binnenkort.
- Ik ben te lui om een fanfic bij te houden maar ik wil wel graag schrijven.
- Dus ik ga gewoon lekker schrijven en misschien zet ik mijn verhaal later als een groot feest in een keer op het internet.
- Oh ja, ik hou heel veel van mijn lezers. Vooral als ze leuke reacties achterlaten waar ik blij van word. En mijn waardering gaat ook wel blijken uit een post op het einde.
- Veel plezier met O49! x

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • xLove1Dxx

    Spijtig dat je het verhaal gaat stoppen.
    Snel verder!(flower)

    1 decennium geleden
  • justBgirl

    Ahh, wel heel jammer dat je er een einde gaat aanmaken, maar ik kan het begrijpen hoor (:
    Ik vond het verhaal iig superleuk om te lezen!
    Voor nu nog, VERDER! =D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen