Foto bij amour pour toujours - 001

Mijn eerste story!! ik hoop dat het een beetje goed is en plzz zeg het als ik iets beter kan doen.

het gaat over een meisje, ze heet Liv (13). Ze heeft 2 broertjes (Daan & Jesse(allebij 11) en een zus (Melinda(15). Haar ouders zijn gescheiden en haar vader woont in Londen.

"Yes, vandaag laatste schooldag!" denk ik als ik wakker word, ik kleed me aan en loop naar beneden. "Goeienmorgen mam, lekker geslapen?" ik geef haar een kus en ga aan tafel zitten. "Ja, jij ook?" vraagt mijn moeder. "Ja, echt wel, ik ben zoo blij dat ik morgen geen huiswerk meer heb!". Ik pak een boterham en doe er wat hagelslag op. Als we gebonk horen weten we dat het mijn broertjes zijn. "Hoi mam!!" roepen ze allebij. Ze gaan aan tafel zitten en pakken ook een boterham.

Als we allemaal klaar zijn met eten pak ik nog snel wat spullen en ren weer naar beneden. "Liv, er is iemand voor je aan de telefoon" zegt mijn moeder als ik net weg wil gaan. "Hallo?" zeg ik door de telefoon. "Hoi met Eva". "Eef! hooi, wat is er?" vraag ik vrolijk aan mijn vriendin. "Kan ik met jou en Fleur mee fietsen?". "Ja hoor, bij de dijk". "Ik heb iets hee erg leuks te vertellen" zegt Eva nog en we hangen op. "Doei mam, ik ga naar school" roep ik naar boven en loop naar de schuur.
"We moeten zorgen dat Liv ons niet ziet en hoort dus moeten we stil achterde schuur gaan zitten" zegt Jesse, ze willen weglopen maar zien mij dan staan. "Waarom niet?" vraag ik en loop naar mijn broertjes. "We hadden een verassing maar nu heb jij het verpest!" zegt Daan en ze lopen naar binnen. Ondertussen pak ik mijn fiets en fiets naar de dijk. "Hey hey!" roep ik vanaf een paar meter afstand. Ze stappen op en we fietsen samen naar school. "Wat wilde je mij nou vertellen?" vraag ik. "Ik weet niet of het nu wel kan want misschien val je van je fiets". ik vind het raar maar ik kan wachten....

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen