Foto bij ~5- getting a crew

sorry dat ik zo lang niet schreef... geen inspiratie!!

Als Jack me weer loslaat bedankt hij me dat ik naar hem op zoek ben gegaan. 'hoezo?' vraag ik gewoon uit pure nieuwsgierigheid. 'kijk ik ben de kapitein van dit schip... als er gemuit word heb ik iemand nodig om op terug te vallen. op Pintell en Rigetti kan ik niet echt vertrouwen... kom even mee! ik zal je voor stellen aan de crew die we tot nu toe hebben. als we er nog 2 kunnen ronselen kunnen we de zee op.' we lopen samen de deur uit en lopen de trap op. 'luisteren stelletje ratten!! kom nu allemaal op het dek!' schreeuwt hij waar gek genoeg iedereen op regeerd door het ook echt nog te doen. 'dit is mijn enige dochter Melody-Avalon! maar jullie noemen haar first mate! savvy?!' waarop gereageerd word met een 'AYE SIR!!' in koor.

'wacht pap! first mate? leg uit...' zei ik. ja eh... ik heb echt geen flauw idee wat een first mate doet. 'jij hebt de leiding over de reis als ik er niet ben. en jij zorgt ervoor dat de goeie koers word aan gehouden oke?' 'eh.. okeej... hee pap! zal ik terug gaan naar tortuga om nog 2 mensen te ronselen?' vraag ik voor een 'bonus punt'. 'ja goed idee! je begint al te denken als piraat. maar hoe wou je dat doen?' 'oh let maar op.' ik trek mijn korset nog wat extra aan zodat mijn borsten groter lijken en neem een slok rum.

ik ga met een dronken loopje naar de bar. daar loop ik naar een man met een bruine hoed die net niet kapot is. 'hee sgatje, wat denk je ervan om hem hier te smeren... ergens lekker rotzooien.' zeg ik met de meest dronken stem die ik in mijn leven heb gehoord. 'oke sgatje.' 'maar hee weetje. als ik je nog een keer wil zien heb ik je hand tekening nodig. als ik die bij de politie laat zien weten ze waar je woont en kan ik naar je toe.' hij bleef me diep in mijn ogen aankijken en tekende het document. 'oke danke je wel schatje welkom bij de crew van Jack Sparrow's black pearl!' zeg ik met een lief stemmetje. 'huh? hee! wat! hoe oud ben je? voor wie werk je? wat heb je gedaan?!' vraagt hij ik beantwoord netjes de vragen: 'geen idee hoe oud ik eigenlijk ben, ik werk voor Jack Sparrow en ik heb je zojuist crew lid gemaakt van de Black Pearl en nu lopen jij!' hij loopt met lood in zijn sokken naar het schip en meld zich bij Jack. 'oke goed gedaan lieverd... ik heb ook nog iemand geronseld dus we kunnen gaan.' zegt Jack tegen me. 'wie dan?' vraag ik. 'oh een jonge smid van hier verder op. william turner heet hij.' zegt hij alsof het niets is.

Reageer (1)

  • dineniel

    geeft niks :P
    kben blij dat er e nieuw hoofdstukje isxD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen