Foto bij episode 14: Nagumo and Mark hissatsu!

*jullie lezen titel*
haha nee nee t'is niet dat mark samen met nagumo unicorn boost gaat doen aangezien in de anime/game het gewoon mark en dylan hissatsu is maar het wordt persoonlijk wel leuk

mark pov

Nagumo en ik stonden op een grasveld achter het motel.Het was al donker maar we konden nog net de bal zien met het licht vanuit de kamers.
'Dus tegelijk rennen en schieten toch?' Herhaalde Nagumo.Ik knikte en telde af.'3,2,1 go!'
We renden naast elkaar op de bal af en raakten hem goed maar net zoals met Dylan werden we naar achter geblazen door de kracht.Ik stond meteen op terwijl Nagumo kleermakerzit in het gras bleef.Hij dacht even na terwijl hij zijn kin vasthield.Opeens keek Nagumo me aan.
'Wat nou als we van twee kanten komen?' Stelde hij voor.
'Klinkt goed.We proberen het.' Zei ik en liep naar de andere kant van de bal terwijl Nagumo opstond.We stonden tegenover elkaar met de al tussen ons in.Ik telde weer af en we rende op de bal af.De bal klemde tussen onze rechtervoeten en vloog toen de lucht in met vlammen die ervanaf spatte.Nagumo en ik waren met stomheid geslagen terwijl de bal omlaag viel.
'Denk jij wat ik denk?' Zei Nagumo grijnsend.
'O ja zeker wel.' Antwoorde ik en gingen in de zelfde positie staan.We sprintte op de bal af, nog harder dan eerst.De bal kaatste weer omhoog maar deze keer sprongen Nagumo en ik er achteraan.Nagumo sprong hoger dan mij en raakte de bal van boven terwijl ik achterover moest springen en de bal van ondere raakte.Zes vleugels van vlammen kwamen tevoorschijn en de bal vloog weg,boorde een eind verder een gat in het gras en kwam tot stilstand.Nagumo kwam netjes op zijn voeten terecht in tegenstelling van mij.Omdat ik ondersteboven de bal had moeten schoppen knalde ik op mijn rug.Nagumo boog over me heen.
'Gaat 'ie gaijin?' Vroeg Nagumo lachend en trok me overeind.
'Dat was zo gaaf!' Zei ik en vergat Nagumo's vraag.
'Maar nog niet compleet hij gaat meteen richting de grond.ALs ik wat hoger spring komt het in orde.' Nagumo keek me aan. 'En jij moet natuurlijk fatsoenlijk neer zien te komen.'
Ik knikte. 'Dat lukt wel,als ik in de lucht weer draai kom ik goed terecht.'
We herhaalde het proces.Nagumo sprong aanzienlijk hoger en schopte hard tegen de bal net als ik.De bal vloog met zijn vuurvleugels veel verder en draaide nog even door in de aarde.Terwijl wij weer omlaag vielen draaide ik me om en kwam netjes op mijn voeten met Nagumo vlak achter mij.Die was perfect gelukt.Nagumo keek met glinsterende ogen naar de bal en zei:

'Honoo no kazamidori'

'Fire rooster.' Vertaalde ik en pakte de bal op die nog brandend heet was.
Die avond toen we in bed lagen bedacht ik me ineens iets.
'Nagumo-kun.' Zei ik.
'Hmmm?' Reageerde Nagumo zonder om te draaien.
'Jij bent nu wel hier maar zijn je ouders niet ongerust?' Vroeg ik.
'Ik heb geen ouders.' Zei Nagumo.Ik ging geschrokken rechtovereind zitten.
'thuis.Ik heb geen ouders thuis.Ze zijn deze week op vakantie.' Zei Nagumo ineens snel.Ik trok een wenkbrauw op.
'Wilde je dan niet mee?' Vroeg ik verbaast.
'Ben al genoeg ik Korea geweest.En we hebben niet zo'n goede band dus bleef ik liever hier.' Antwoorde Nagumo.Ik ging weer liggen.
'Oke,slaap lekker.' Zei ik,hoorde Nagumo alleen een brom geven als reactie en viel in slaap.

De volgende dag
Nagumo en ik waren al bijna bij de kuststad omdat we vroeg weer waren gaan lopen.Het was nu ongeveer 11 uur.Ik keek naar Nagumo die zijn bal vooruit tikte.
'He toen jij me redden van die motorkerels,was het een hissatsu dat die bal vlammen kreeg?' Vroeg ik.
'...Mwah zo kan je het zien.' Zei Nagumo en passde de bal naar mij.
Al snel kwamen we in Hiruzenshitao aan.We gingen op een heuvel zitten vlak bij het station waar Dylan en ik hadden afgesproken.Nagumo en ik lagen op onze rug naar d wolken te kijken.Na een tijdje hoorde ik ineens Dylans stem roepen.Ik keek op en zag in de verte Dylan en Shiito aankomen rennen.
'He daar zijn ze.' Zei ik en wees naar min vrienden.Nagumo knikte en we keken nog even naar de lucht voordat DYlan en Shiito er waren.Uit het niets vloog ineens een zwart rond iets door de lucht.Was,was dat een voetbal?Ik hoorde hoe Nagumo's adem in zijn keel stokte.
'Verdomme waarom nu?' Mompelde Nagumo binnesmonds.Dylan en Shiito kwamen de heuvel op.Ik kwam overeind.Dylan en ik sloegen onze handen in elkaar en onze rechterschouders raakten elkaar.
'He Dylan,Shiito-kun dit is Nagumo-kun.' Zei ik en draaide me om.Maar Nagumo was nergens te zien.
'Waar heb je het over Mark?' Vroeg Dylan.
'Wat the...?' Zei ik.Ik liep over de heuvel heen maar Nagumo was weg,verdwenen.Ik krabte op mijn hoofd.
'Die jongen met wie ik op het perron was gister wist de weg hier na toe.Hij zat net nog naast me.' Legde ik uit.Dylan en Shiito haalde hun schouders op.
'Ach misschien moest hij ergens snel heen.In ieder geval moeten we de vader van Shiito bij de kust opzoeken.Weet je nog?' Zei Dylan glimlachend.Met z'n drieën liepen we verder terwijl ik vertelde over Nagumo en dat we een hissatsu hebben genaamd fire rooster.

Oke het einde is echt heel slecht maar ik wist niet hoe ik het goed moest laten eindigen(wel hoe nagumo weg zou zijn maar niet met dylan,shiito aankomst en dat ze verder gaan enz)
Anyway het begin is wel goed en midden is,al zeg ik t zelf,wel goed: )

Reageer (4)

  • KorraBlaze0

    Ahhh is nagumo al weg kunnen Mark dylan en die ander gast niet bij nagumo enzo aansluiten

    9 jaar geleden
  • ShadowNight

    doooooor

    1 decennium geleden
  • Pkmnfan

    Nagumo blijft awesomeXDD

    1 decennium geleden
  • Amami

    Veder ^^

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen