Foto bij Chapter 3 (vertaling)

Hier is de vertaling :D Whoohooo!!

Even later liep ik naar beneden toe want me ouders kwamen net thuis van de boodschappen. “mam, pap mag ik misschien met mijn vriendin naar London?? Want the one and only Niall Horan vroeg of we wilde komen” “Euhmm.. lieverd is het wel betrouwbaar om zomaar naar London te gaan met een vriendin naar een of andere Niell??” zei mijn vader. “Euhmm.. Ja, en het is trouwens Niall. Mag het?? Dat zou me echt mega blij maken en het is ook goed voor mijn engels!!” zei ik. “Altijd die one direction, maar op een voorwaarde je smst wel elke dag” zei mijn moeder. “ja tuurlijk wel, zo dom ben ik niet.” Riep ik en omhelsde me ouders en gaf ze een zoen, ik rende naar mijn kamer om te kijken of Edith online was op Skype.

En ja hoor ze was online. Ik vertelde haar meteen het goed nieuws en ze was super blij voor me.

Eilis: It’s amazing right?

Edith: Yeah…. Im so happy for ya.

Eilis: But that’s not all, I can bring a friend sooo… Would you come with me??

Edith: OMG, You’re amazing and I would love to.

Eilis: ask your mum and tell me if ya can, than I DM niall back.. But now I have to go.. Bye!! See ya

Edith: Ok, I’ll ask her, Bye see ya..

POV Edith.

OMG is dit echt?! Ga ik Niall echt zien! Het voelt allemaal zo onwerkelijk. Het lijkt op een droom, een droom die maar al te echt voelt. Ik knijp in mijn arm om te kijken of ik echt niet slaap, “Auw” ik slaap dus echt niet. Maar het gebeurt toch echt alleen in dromen dat een beroemde ster je vriendin je uitnodigt om daar te komen logeren....
Maar wat als, mijn moeder nee zegt.. Dan is Eilís daar zo alleen en misschien mag ze dan wel niet van haar ouders. Ik ga het nu meteen vragen. Ik loop naar de kamer met een big smile op mijn gezicht, ik zie mijn moeder op de bank tv kijken, ze ziet me en vraagt meteen “waarom ben jij zo blij?” Ik zeg zenuwachtig maar toch heel blij. “Er is iets Geweldig’s gebeurd. Je weet wel Eilís? Ze werd door Niall uitgenodigt, die blonde jongen van ‘One Direction’ om hem te bezoeken in Londen!”
“Oh, ongelooflijk! Maar is het zeker dat hij echt is?” Vraagt mijn moeder ongemakkelijk. “Natuurlijk weet ze dat. Hij is gecontroleerd op twitter, dat wil zeggen dat hij echt is. Maar dan ook, het punt is dat ze iemand mocht meenemen.. “ Ik hou van een kleine pauze, want ik ben bang dat ze niets zal zeggen.... “Ze vroeg mij! Ik ben zo blij, mijn vraag is nu: zou ik mogen?”
Mijn moeders gedachten gaan diep aan haar gezicht te zien. Het duurt ca. Een minuut voordat ze antwoord, maar het voelt eerder eewig. “Oke het mag, omdat ik weet dat het veel voor je zou betekenen. Ik zal niet je allergrootste droom gaan verpesten.”
Ik voel alles shaken. Ik ben zo blij! Ik gaf mijn moeder een enorme knuffel en bedankte haar een biljoen keer. “Maar je moet wel iedere dag gaan bellen hoe het gaan, of je stuurt mij een sms!” Riep ze toen ik snel naar mijn kamer liep. “Dat beloof ik mam!”
Ik was in mijn kamer en het voelde alsof ik op de maan liep. Alles was zo onwerkelijk.
Het eerste wat ik ga doen is Eilís terug schrijven.

Edith: SHE SAID YES!

Eilis: OMG that’s awesome! Can’t wait to go there! Going to text Niall now then, and then we can plan which day and time later..

Edith: Really can’t wait to go either! But okay great! But I have to go now, talk ya later x

Eilis: see ya x

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen