Foto bij De 100e Hongerspelen - 65

Vania rekte zich uit en keek om zich heen. Het was ochtend, ze had meer geslapen dan ze verwacht had. Ze had honger, maar ze had nog steeds geen eten. Ze dronk haar laatste restje water op. Ze wist dat uitdroging gevaarlijk was in de arena, dus besloot ze eerst op zoek te gaan naar water. Ze stopte alles in haar rugzak en ging op pad. Ze keek rond of ze ergens eetbare planten zag, of planten die wezen op de aanwezigheid van water. Ze was nu echt blij met de lessen die Katniss haar gegeven had over planten.
Na ongeveer een half uurtje wandelen stopte ze bij een groepje bessenstruiken. Ze controleerde of de bessen eetbaar waren, wat gelukkig het geval bleek te zijn. Ze at tot haar honger min of meer gestild was, al waren bessen natuurlijk geen volwaardige maaltijd. Ze haalde het doosje uit haar rugzak en plukte besjes tot het vol zat. Nu had ze in ieder geval nog een klein voorraadje eten.

***


Ian nam zijn mes en besloot op jacht te gaan, hij had dringend eten nodig. Het weinige dat in het rugzakje had gezeten was al op. Drinken had hij gelukkig de dag ervoor al gevonden. Op jagersvoeten sloop hij door het bos, maar hij zag geen enkel dier. Na een tijdje begreep hij echter hoe dat kwam. Er waren nog tributen in de buurt! Snel dacht hij na, wat moest hij doen? Kijken of ze de armband droegen? Proberen weg te komen? Aanvallen? Hij dacht echter een paar seconden te lang na, hij was ontdekt! Prescott, de jongeman uit tien, richtte zijn speer op hem.
“Jammer twaalf, maar als ik terug naar huis wil moet jij sterven”, hij wierp zijn speer.



Effe iets dat totaal niet met mijn verhaal te maken heeft, maar ik vind het heel belangrijk:
Doe deze quiz, schrijf een reactie en kudo hem!
http://www.quizlet.nl/quiz/378659/bedankt-voor-het-klikken/

Reageer (8)

  • Gunderson

    de link werkt niet ...

    9 jaar geleden
  • MayCuteAngel

    Eigenlijk te spannend om een reactie te schrijven o.O
    <3 Love it
    xxx

    1 decennium geleden
  • LOLOlolo

    ga kei snel verder!!! kben egt helemaal fan!!

    1 decennium geleden
  • Artgirlrb

    ik hoop dat hij blijft leven _O_

    1 decennium geleden
  • Notorix

    Ian overleeft het wel.
    Doorgaan!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen