sorry dat zo lang niet geschreven heb en jullie verdienen een stukje vooer het wachten. het gewoon bestr druk met mijn prive leven. hoop dat jullie het begrijpen xx Celine

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (8)

  • A7xfoREVer

    Hee meis, waarschijnlijk weet ik wel hoe jij je nu voelt .. ik heb ook al een tijdje niet kunnen schrijven aan mijn verhaal vanwege mijn thuissituatie enzoo. ben zelfs van atheneum terug naar havo gegaan. Dus neem je tijd. Als je even met iemand erover wil praten; ik sta voor je klaar. En ik zal nooit mijn abo verwijderen! en voor de mensen die dat wel doen omdat ze het verhaal niet meer volgen; dan lees je toch gwn de laatste paar hoofdstukjes nog een keer ?
    Enne .. dat we zoveel meldingen kregen, daar kon jij niks aan doen. (flower)

    1 decennium geleden
  • Torquay

    Het spijt me verschrikkelijk van de zoveel meldingen. Dat was zeker niet de bedoeling? Mijn internet liep vast dus ik klikte veel te vaak. Het spijt me heel erg. En ik vind het logisch als jullie onaboneren. Het ging de laatste tijd gewoon niet goed bij mij thuis. Het spijt me echt :S

    1 decennium geleden
  • Aleida

    Ik ga zo mijn abonoment weg halen omdat:

    1. Ik helemaal niet meer weet waar dit verhaal over gaat. Ik kan me alleen vaag herinderen dat dit verhaal is afgeleid vam een televisie progamma namelijk 'Dating in the dark'. Dat het verhaal heel vaag werd toen ze Harry haatte doordat een vriendin zelfmoord had gepleegd omdat ze One Direction zo leuk vond.
    2. Je blijkbaar dus geen zin, tijd of ideen meer hebt voor dit verhaal dus is het niet waard om het terug te lezen om het weer te begrijpen.
    3. Opeens heel mijn inbox vol stond met jou berichten voor een hoofdstuk. Ik weet niet waarom dat is gebeurd maar ik erger me al dood aan als er al 3 berichten zijn van een hoofdstuk. Laat staan een stuk of 20.

    Jammer.. Jammer.. Maar toch wens ik je nog veel succes met je drukke leven en je verhaal. Want geloof me als je een verhaal echt wilt afschrijven heb je wel tijd in 2 maanden of hoelang jij ook wel niet geschreven hebt. Je kunt altijd tijd maken (:

    Oké, maar toch had ik niet voor niets een abonoment. Ik vond (wat ik nog onthouden heb) het begin erg goed geschreven en daardoor had ik erg zin om jou verhaal te lezen en te volgen. Het was boeiend en mooi geschreven maar als ik jou was zou ik een eind aan dit verhaal maken en gewoon een nieuw verhaal starten waar je wel gemotiveerd voor zou zijn.

    1 decennium geleden
  • LynnBlack

    hahah wedden dat Nialler haar echt wel volgde!
    Awesome gewoon en nu gaat hij Harry vertellen waar ze zit en kebam ze komen weer samen!!!

    Snel verder please?

    1 decennium geleden
  • SCORPlO

    (H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen