Sorry dat ik even niets meer geschreven heb maar ik was ziek! Sorry!

Charlien P.O.V.


*Flashback *
We waren onmiddellijk naar onze kamers gegaan. Ik was als een blok in slaapgevallen, zo moe was ik! Het was nu bijna 9 uur en we hadden afgesproken om onder in het hotel te gaan ontbijten. Snel liep ik naar de badkamer en friste mezelf een beetje op. Ik nam een kleedje uit mijn koffer en trok dat snel aan, ook bracht ik een beetje make-up aan. Opeens ging mijn gsm af.

Van:Josche
Naar: Charlien
Waar blijf je? We zitten hier al 5 minuten! Josche <3


Ik stuurde terug dat ik net klaar was en er aan kwam. Zo snel als ik kon liep ik de gang af naar beneden. Van ver zag ik Bo als staan, ze was ook de grootste van de groep. 'Heey Bo!' riep ik 'Eindelijk daar ben je!' zei Josche. Ik nam plaats aan tafel en samen ontbeten we. 'Bo, jij hebt toch Liam zijn nummer hé?' vroeg Maïte 'Uhm, ja.' 'Geef je gsm eens!' 'Waarom?' 'Dan kan ik zeggen naar welke kamer ze moeten komen, waarom anders?' 'Someone is jealous!' zei Laura 'Niet waar, ik wou gewoon weten waarom!' zei Bo en ze gaf haar gsm en Maïte. Ik zag dat ze Liam zijn nummer zocht in Bo haar gsm en toen op bellen drukte 'Hallo?' vroeg een stem aan de andere kant van de lijn 'Hallo, het is Maïte.' 'Oooh, hallo!' 'Ik bel even met Bo haar gsm omdat zei jouw nummer heeft, terwijl Laura die van Niall ook heeft maar ze wil haar gsm niet af staan!' zei Maïte 'Oh oké, hier zit nog zo iemand die de hele tijd zit te sms'en...' 'Mag ik raden wie?' vroeg Maïte 'Niall?' 'Hahaha, juist!' 'Nee, maar ik bel dus om te zeggen dat jullie om 2 uur maar naar Laura haar kamer gaan, wij hebben daar ook afgesproken, kamer 205!' 'Oke, we zullen daar zijn!' zei Liam 'Oke, tot straks!' zei Maïte, ze legde af en gaf Bo haar gsm terug. 'Laura, zou je niet eens stoppen met sms'en! Met wie ben je trouwens bezig?' vroeg ik aan haar 'Dat zijn jouw zaken niet!' zei ze 'Mag ik raden?' vroeg Josche 'Doe maar!' 'Niall!' riep ik sneller dan Josche. We zagen dat Laura heel rood werd, net zoals een tomaat. 'We hebben dus gelijk!' riep Josche 'Zouden we niet gaan wandelen ofzo, in de plaats van hier te blijven zitten?' zei Laura 'Ja,ja verander maar van onderwerp!' zei ik 'Eigenlijk heeft ze gelijk we kunnen hier niet de hele tijd blijven zitten!' zei Bo 'Kom dan, dan gaan we wandelen!' zei Maïte 'Zolang we maar terug zijn voor 12 uur, want ik heb nu al terug honger!' zei ik, iedereen moest lachen toen ik dit zei.

*8 jaar later *
Rond 3 uur werd ik wakker door Sarah haar gehuil. 'Blijf maar liggen ik ga wel, love' zei Louis slaperig. Hij stond op en liep naar haar kamer, zoals gewoonlijk kon ik het niet laten en stond ook even op om te gaan kijken. Ik bleef in de deuropening staan en zag Louis Sarah heen en weer wiegen om haar stil te krijgen. Ik liep naar hem toe en nam Sarah van hem over. 'Kom ze kan wel bij ons slapen deze nacht!' zei ik slaperig, we liepen terug naar onze kamer. Louis ging aan zijn kant van het bed liggen en ik legde Sarah in het midden en ging zelf ook liggen. Louis gaf Sarah een klein kusje op haar voorhoofdje, ze viel snel in slaap toen Louis ook nog zachtjes voor haar begon te zingen. Toen ze sliep gaf Louis mij ook nog snel een kus en samen vielen we in slaap met Sarah tussen ons in.

Reageer (1)

  • SpecialMofo

    Ik reageerde een poosje niet omdat ik bezig was. Maar ik ben weer helemaal terug.

    Dus... Snel verder!(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen