Foto bij Hoofdstuk 008

Dit is een snel stukje tekst waarin je ziet hoe Madelief en Zayn het in het kort verder maken met zijn 2tjes.

Na een tijdje met elkaar zijn geweest moet Zayn op tournee, maar er was een troost voor onze lieve Madelief, na zijn tour zal hij weer een paar week de hare zijn. De tour ging al snel voorbij waarna ze elkaar weer zagen. in die tijd besloten ze het openbaar te maken en de liefhebbers van One Direction keurden haar goed, ze waren blij voor ze en konden met ze mee leven.
De dagen die ze samen hadden vlogen voorbij, er waren dagen bij dat ze samen in een tuin hingen, gezamenlijk in een hangmat naar de sterren te kijken tot ze in slaap vielen. 'Kijk dat is de grote beer' onderbrak de stilte wel eens waarna ze weer samen verder keken.

Er waren ook mindere dagen, dagen van ruzie maar elke keer wisten ze het weer goed te maken en samen verder te gaan. Niet iedereen kon er even goed mee omgaan dat Zayn en Madelief officieel samen waren maar ze trokken zich er helemaal niks van aan, ze gingen gezamenlijk met een glimlachje door het leven heen waarna ook Madeliefs talent werd ontdekt.
Madelief bleek kei goed te zijn in zingen en kon verder met de jongens toeren, vaak was ze een voorprogramma van ze en andere keren keek ze vol trots hoe haar vriend daar op het podium stond te zingen. Samen nummers schrijven, samen zingen dat was toch echt 1 van hun grootste passies.
De dromen om haar internet vriendinnen te ontmoeten was volbracht. Ze waren zelfs goede vriendinnen geworden en bij elk concert liep er wel een vriendin met haar mee, ze waren er voor haar net zoals Zayn. Hij was er in dagen voor haar dat ze niet lekker was, of juist vrolijk was, wanneer ze het niet meer zag zitten. Hij was de man die ze nodig had, de man die haar uit de put trok wanneer het nodig was en haar weer liet lachen. Hij nam de pijn van haar weg terwijl ze samen leuke dingen deden en mee maakten, er was geen dag waarop Zayn haar niet aan het lachen kreeg en er waren dagen dat ze niet konden met stoppen. 'Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd' had Madelief hem na een tijdje geleerd. ook ging ze veel met de band om waardoor hun band alleen maar sterker werd, de jongens waren aardig voor haar. Harry werd als een broer voor haar, Niall hielp haar met het eten, een persoonlijke kok noemde Niall haar ook wel. Louis was er als ze haar koffer eens niet dicht kreeg en Liam was er als ze eens een dagje rust nodig had. Maar Zayn was er om haar hart vol met liefde te vullen en er ging geen dag voorbij dat het niet gebeurde, er ging geen dag meer voorbij dat ze niet van elkaar hielden. Ze keken elkaar aan en je zag de liefde, elke keer als ze elkaar aan keken was er een soort van fonk die niemand snapte. Alleen Zayn en Madelief begrepen hun fantastische liefde voor elkaar en daarom hielden ze zoveel van elkaar. Hun liefde die ze dag in en dag uit mee maakten was geweldig. Ze hielden van elkaar en er waren al plannen voor een bruiloft zelf.

Reageer (1)

  • bye

    (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen