Foto bij Septante-sept.

Septante-sept

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (6)

  • heycatnipp

    wow jeetje jij schrijft zo ontzettend mooi ,je weet voor alles precies de goede woorden uit te kiezen.

    1 decennium geleden
  • FollowDreams

    Ooh,dit was echt zoo goed geschreven!
    Snel verder? (:

    1 decennium geleden
  • ZeroGravity

    Ik vind het zo pijnlijk dat Harry nog probeert. En ik weet niet waarom, maar dat telefoongesprek... is gewoon zo mooi. Ik bedoel, je hebt geen idee van Harry's gezichtsuitdrukking of wat dan ook terwijl hij zo aan de telefoon met haar hangt, maar toch kan je je dat voorstellen door wat hij zegt en de dingen die je wel hoort. Ik weet niet precies wat ik bedoel, maar waarschijnlijk gewoon dat het feit dat jij zo goed emoties kan omschrijven door alleen je karakters bepaalde dingen te laten zeggen, is gewoon absoluut geweldig, en ik ben daar een enorme fan van. <3
    En het contrast tussen Louis' blijdschap en Harry's sadness is heerlijk, en zo pijnlijk, en het maakt Harry's sadness nog sadder en Louis' vrolijkheid nog. onwerkelijk vrolijker. Dunno, ik kan niet echt zeggen wat ik bedoel, behalve dan dat ik dat ontzettend sterk gedaan vind.
    En ik vind het fantastisch dat je dan die laatste alinea hebt, dat je zegt "ik heb veel gehuild om Harry." Dat maakt het minder dramatisch, maar niet minder realistisch. Omdat ze het toch met Louis probeert, staat dat zoveel mooier dan wanneer je er een drama met allerlei toeters en ballonnen van maakt.
    Ik weet eigenlijk niet wie ik wilde dat ze koos. Misschien Louis, eigenlijk. Misschien ook wel Harry. Maar. maar. ik wil nu eigenlijk alleen maar dat Harry gelukkig is en verder maakt het niet uit.
    Al doet die laatste zin me vermoeden dat dat best eens niet zo zou kunnen zijn... which would be like. like.
    Daar ga ik niet eens over nadenken, maar misschien bedoel je ook wel heel iets anders.
    In ieder geval ben ik ontzettend benieuwd naar wat een nieuw deeltje gaat brengen, want. gewoon. I love this.
    En sorry voor dit gebazel en inhoudloze reactie. I'm just kind of speechless. [ja. zelfs al is mijn reactie zo lang.]
    <3

    1 decennium geleden
  • NoDeatheater

    Mooi! <3

    1 decennium geleden
  • Boulevard

    Dit is echt zo ongelofelijk mooi geschreven, serieus zo ongelofelijk mooi. Je kan me steeds weer helemaal mee trekken met je verhaal en emoties laten los komen bij je lezers. En dat is een prachtige eigenschap. Alsjeblieft ga snel verder (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen