Foto bij 153. Let's go swimming in the pool.

“ Ik ga even terug naar onze kamer om hem aan te doen.” Zei Bill met Tom zijn zwemshort in z’n hand. “ Is goed, en wij gaan om Galina en Christina!” zei Friedolien die een poging deed om recht te staan. Ik volgde haar voorbeeld en samen liepen we de deur uit en gingen we op zoek naar Galina en Christina.

Net toen we in de gang stonden zagen we hoe Galina en Christina de gang in kwamen. “ Galina! Christina!” gilde Friedolien. De meisjes draaiden hun hoofd in onze richting in zwaaiden enthousiast. We stapten naar elkaar toe en begroette elkaar. “ Hé, Friedolien. Zo lang geleden dat ik je gezien heb.” Zei Christina. “ Zeg, ik heb een idee. We kunnen anders wat bijkletsen in het zwembad? Wat denk je?” zei Friedolien enthousiast. “ Ja lijkt ons leuk!’ lachte Galina “ Gaan de jongens ook mee?” Ik knikte en zei dat ze hun al aan het klaarmaken waren. “Oké, dan maken wij ons ook klaar. Spreken we af in het zwembad?” vroeg Christina. “ Ja, is goed.” Zei Friedolien. We gingen elk terug naar onze kamer om onze bikini’s aan te doen. Toen ik in mij eigen kamer aankwam stond Bill al in zijn zwemshort. “ Mooi,hoor.” Zei ik oprecht en ik zag dat Bill rood aanliep. Zelf rommelde ik even in de kleerkast die in de hotelkamer stond en nam mijn bikini. Ik liep snel naar de badkamer deed hem aan, nam een paar handdoeken en trok snel een zomers kleedje over mijn bikini. Ik wandelde de badkamer terug uit en ondertussen stonden Tom en Friedolien ook al paraat in onze kamer. “ Klaar?” zei Friedolien. “ Bijna.” Zei ik terwijl ik nog schoentjes nam. “ Klaar.” Zei ik glimlachend. Iedereen nam zijn gerief en samen liepen we naar beneden naar het zwembad.

Toen we aankwamen zagen we dat het een openluchtzwembad was. Het was er echt subtropisch met alle tropische planten die er rond stonden. In de verte zagen we 2 meisjes zwaaien naar ons. Daar zaten Galina en Christina dus. Samen liepen we naar hun toen. “ Hé hé, we zijn er.” Lachte ik terwijl ik me in een ligstoel naar Christina liet vallen. Ik trok mijn schoenen en kleedje uit en ging languit op de stoel gaan liggen. Bill ging op de stoel naast me gaan zitten en daarnaast nog eens Tom. Friedolien ging gezellig tussen Galina en Christina in gaan zitten. Het was echt super warm hier in Beijing. Veel warmer dan op de warmste daggen die je maar kunt hebben in Duitsland. “ Wij gaan een duikje nemen.” Zei Bill die zijn ogen weer niet van me kon houden. Ik knikte en zei dat wij straks ook wel even zouden zwemmen. Al snel sprong Tom in het water gevolgd door Bill. “ Er is niet veel volk hier.” Gaf ik als opmerking. Christina knikte : “ Komt ook omdat er hier geen toeristen zitten, enkel maar leden van de Olympische Spelen.” “ Is ook waar wat je zegt.” Zei ik terwijl ik mij de uitleg van Irina herinnerde. Ik keek even in het zwembad en zag hoe Tom Bill zit te klooien door constant water naar hem te spatten. “ Het zijn net twee kleine kindjes.” Gaf Friedolien als opmerking. Galina moest lachen en ik zei : “Wat wil je? Het zijn jongens.”

Reageer (1)

  • Niallene

    Leuk stukje!
    Snel verder <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen