Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (6)

  • Eyka

    Ik had mezelf beloofd om nu tot deeltje 25 te lezen, en dan te stoppen voor een paar uur en écht écht te leren. But. WAT heb ik de laatste 5 deeltjes gelezen en HOE kan ik nu gaan studeren en mijn geest 'vrij' maken? (Dat klinkt even filosofisch?!). Ik raak er wel even niet aan uit, zijn Bill en Oona nu met elkaar naar bed geweest of niet - want dat vatte ik nu even niet helemaal :s. Anyway, er is in ieder geval íets van magie geweest tussen hen en hoe Oona nu reageert is gewoon te erg voor mij om even aan te kunnen. Gelukkig zijn er nog deeltjes om te lezen en - hoopt heel erg hard - gaat het misschien wel weer beter binnen een aantal stukken. In ieder geval, ik wil vanavond verder lezen, als ik het zo lang kan uithouden.
    En wat ik nog even wil zeggen:
    Dit verhaal doet me denken aan 2010, toen de topstories nog gevuld waren met Tokio Hotel fanfiction. Ja, ik mis die tijd en op de een of andere manier doet dit verhaal me terug aan die tijd denken. Wat een nostalgisch gevoel. Ik hoop zo hard dat, als hun nieuwe album uitkomt, er méér TH-verhalen op Q komen.
    Plus, ik ben ook blij dat je dit idee niet afgeblazen hebt. (So beware, want ik word een trouwe volger, dus.. je krijgt er binnenkort een nieuwe abo bij 8D). Ik hoop écht dat je met dit verhaal nog een eind verdergaat en er een goede verhaallijn voor uitdoktert, ik zal geduldig zijn (: want ik heb zelf ook een fanfiction over BK, die ondertussen al 2 jaar meegaat, hoewel ik er een periode van bijna een jaar niet aan geschreven heb, maar soms is het goed om er een tijdje niet mee bezig te zijn. Dus dat even gezegd te hebben. Als je voor dit verhaal wil gaan, doe dat dan (;


    - Lange reacties horen bij mij hoor, you'd better get used to it

    1 decennium geleden
  • AngelicPower

    snel verder!!(Y)

    1 decennium geleden
  • AlreadyGone

    Heel mooi deeltje weer!
    Snel verder!(flower)
    x

    1 decennium geleden
  • BlackLeather

    Schrijf please vandaag nog een deeltje, het is zo ontzettend prachtig!

    Xx

    1 decennium geleden
  • AlienStar

    omg snel verder gaan, onaa moet door hebben dat bill hetzelfde voelt voor har als zij voor hem je schrijft geweldig!Tot het volgende hoofdstuk ga ik oude story's van je lezen!(A)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen