Foto bij Page 26

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (20)

  • XbutterflyXX

    waaaaauw ik vind je verhaal geweldig! jaja ik weet het ik heb nog lang niet alle hoofdstukken gelezen. ik las je relatie tussen jou en ibrahim. nou zou ik je de mijne vertellen?

    mijn buurman vroeg wat ik wilde voor me verjaardag. guess what. hij nam me mee naar een psv training. de eerste x dat ik hem zag was toen hij in de auto zat. sexy dat hij is. mijn god.
    later ook nog toen hij aan het trainen was. we waren gewoon maar met zijn 5 die training aan het kijken. mensen ik hoefde de psv spelers maar met 5 anderen te delen. hell yeah. nou ja na de training. wij snel rennen naar de ingang. ibrahim kwam als eerste. hij is knap omg. en zijn accent. omg zooo sexy. noway ik had het moeten filmen... maarja ik sta dus met hem op de foto... die lelijk is geworden but i dont care. ik heb zijn handtekening 3x.. jaa we hebben hem die hele dag gestalkt hahaha. nouja daarna gingen we dus naar de hertgang.. trainings complex. daar hebben we hem nog gezien. toen ze weer naar buiten gingen kwamen de spelers weer naar buiten. dus wij weer een handtekening vragen. hij ging elke x als eerste weg. heel jammer! nouja even later liep hij weer langs. hij heeft ook een lekker kontje trouwens:$ en toen alle spelers weg waren behalve ibrahim die was nog binnen gingen we nog een laatste foto maken toen hij langs reed. we stonden daar. hij toeteren en zwaaien. zo leuk. kortom. mijn relatie met ibrahim hihi.

    ik ben ook wel een klein beetje jaloers op mezelf. maar ik ga je story snel verder lezen. wauw i love it!

    1 decennium geleden
  • Musicfactory

    Ffujsfadfhjkl schattig! :$

    1 decennium geleden
  • heycatnipp

    aaaah jeuj jeuj jeujj <3

    1 decennium geleden
  • OVERZAYNED

    OMG, dat wilde ik ook wel ^^

    1 decennium geleden
  • periphery

    Ohmygod, zo liehieeeeeeeef! Ik houd echt officieel enorm veel van dit verhaal. Het mag nooit eindigen. Beloof je me dat het nooit zal stoppen, alsjeblieeeeeeeeeft? *kijkt je met puppy-oogjes aan* <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen