Rahjesh
voor de tweede keer je hebt zo een mooie stem. Ik wil hem ook. Dit liedje past goed bij je. De hogen noten haalde je. En je kan het gewoon online zetten op youtube geen probleem je hoeft het niet te verbergen. het wert steeds beter.
Cijfer: 9,6

NeverEnough
Zeer mooi gezongen! Alleen moet ik wel zeggen dat het op bepaalde momenten nogal hakkelend klonk. Hierdoor leek het een beetje gevoelloos gezongen.. Je komt wel goed krachtig de hoogte in wat wel weer goed over komt. Je moet wel oppassen dat het niet TE hard word. Het liedje is heel gevoelig, dus neem ook de tijd om sommige stukjes wat rustiger te zingen.
Cijfer: 7.2

HurtedHeart[/b
Echt onwijs mooi gezongen. Ik wou serieus klappen toen je klaar was, maar je zou het toch niet horen dus ik deed het maar niet. Je haalde de hoge noten het oiedje paste bij je en je was als maar zuiver. Je moet het slotje eraf halen zodat de hele wereld jou liedjes kan horen. Zo kan je ook kritiek krijgen en zo kreeg ik tips enzovoort. Niet dat jij ze nodig hebt. Het liedje was gevoelig, maar je gaf niet echt het gevoel bij mij. Mijn zangleraar zegt altijd dat ik het liedje moet voelen en het uit mijn hart moet zingen. Je moet erin geloven dan doen andere het ook. Want je ging soms watcte hard en zo breng je het niet echt over.
Cijfer:8,6

Gemiddelde: 8,5

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen