Written by Jill

POV; Eleanor Miller

Ik keek door het raam van de auto, we reden het regenachtige stadje Forks in. Ik maakte een kots-gebaar 'Forks.. Waarom Forks?' snauwde ik chagarijnig. Toen richtte ik mijn ogen op Carly 'Het is beter dan niets' zei ze. Ze keek me niet aan en bleef maar door het voorraam naar de weg staren. Blerghh.. Wat een vreselijke stad, ik ga nog liever dood! Nog een minuut en ik ga kotsen. Carly reed op de oprit van een huis 'We zijn er, Eleanor!' ze toonde een brede glimlach.
Ik nam mijn koffers en stapte de auto uit. Ik sloeg het portier op mijn hardste dicht 'Hier zijn vast ookal van die hopeloze personen' mompelde ik onhoorbaar voor mijn zus. Mijn ogen lieten zich vallen op een groot huis 'Wat is dat voor een klein huis zeg' ik snoof, Carly rolde haar ogen 'Kap nou eens, verdomme, Eleanor!' riep ze uit. Ik keek haar emotieloos aan 'Ja wat nou weer? Ik geef alleen mijn mening. Dat is alles!' Carly nam haar koffers en stampte het huis in. Ik liep er maar gewoon achteraan.
'En.. Waar is mijn kamer?' vroeg ik en trok mijn wenkbrauwen op 'Ga naar boven, de 5e deur rechts' zei ze kortaf. Ik rende de lange trap op en liep naar rechts, ik opende de 5e deur. Oke, deze kamer was écht wel groot, met veel ramen. Ik heb al een lievelingsplekje gevonden in Forks! De meubels stonden er blijkbaar al. Allemaal meubels in mijn smaak. Ik pakte mijn koffers uit. Natuurlijk bleef ik nog een tijdje op mijn kamer zitten..

Reageer (2)

  • ShatterMe

    Snel verder!

    1 decennium geleden
  • Released

    Leuk!!!!!
    VERDER

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen