"Drie keer raden waarom ik je bel?" vraag ik Ilona drie dagen later. "Je gaat mee!" roept ze blij uit. "Inderdaad"antwoord ik lachend. "Good, 'cause you really don't have a choice." lachend schud ik mijn hoofd."Ik had niet anders van je verwacht. Maar ik moet wel toegeven dat je me met mijn neus op de waarheid geduwt hebt." beken ik. "Ow, dan hoop ik dat het niet te veel pijn deed." lacht ze. "jawel, ik voel het nog." lach ik. "wat heb ik eigenlijk gedaan, want ik volg niet helemaal." vraagt ze wat verward. "Je hebt me laten inzien dat Jack niet elke minuut kan klaarstaan voor mij. Als hij dat met elke fan zou moeten doen, dan kan hij beter uit de band stappen en nooit meer slapen. Het voelde gewoon goed te horen dat er iemand klaar stond voor mij." leg ik haar uit. "Maar Jamie, je weet toch dat ik er voor je ben. En ik kan er veel meer en sneller voor je zijn dan rockstar Jack Barakat." antwoordt ze oprecht. Ik zou liegen als ik zeg dat het me niets doet. Ze mag dan wel ver weg wonen, maar ze is mijn grootste steun en toeverlaat. Soms heb ik het gevoel alsof zij er altijd voor mij is, maar ik nooit voor haar.

***De avond na het concert***
Hier staan we dan, te wachten op de jongens. "Dag meiden, sorry dat jullie moesten wachten. Jack was weer eens tergend traag." meldt Alex ons meteen bij het binnenkomen. "Sorry, I was making out with your mom." antwoordt hij schouderophalend. Na een heel gesprek en de nodige grappen, blijkt ineens door te dringen bij Jack wie ik ben. "OMG, jongens, ik moet jullie nog aan iemand voorstellen!" roept hij ineens luid. "Jack, calm down!" reageert Zack meteen. "Maar... Maar, jullie snappen het niet. Jullie moeten haar echt beter leren kennen." dringt hij aan. "Stel ze ons dan voor." reageert Rian nogal voor de hand liggend. "Jongens, dit is Jamie." stelt hij me voor. "Jack, dat wisten we al. In het begin hebben ze zich beiden voorgesteld, weet je nog? God, soms vraag ik me echt af of er wel iets van hersens in je hoofd zit." antwoordt Alex. "Jaja, maar dit is niet gewoon Jamie, maar JAMIE." reageert hij op zijn beurt. "Jack, seriously, een beetje duidelijker graag. Sommige menen onder ons snappen niet echt wat je wil zeggen. Het heeft wat weg van Chinees." antwoordt ook Rian. "Jamie is dokter Jamie. De dokter die jullie me aangeraden hebben. Je weet wel, toen Lily in coma lag en toen ze me vertelde dat ze me bedrogen had." Meteen valt me op hoe hij het gesprek op het kerkhof achter houdt. Door één blik uit te wisselen met Ilona weet ik dat ze het ook door heeft.

Reageer (1)

  • VampireMouse

    Soms heb ik het gevoel alsof zij er altijd voor mij is, maar ik nooit voor haar.

    mocht dit een hint zijn? ik heb het gevoel dat je er juist voor me ben hoor lieverd!
    oma is gister begraven en het gaat met mij al weer wat beter :) annabell een vriendin van me slokt al me tijd om zodat ik niet alleen hoef te zijn, en als het annabell niet is dan is het Pascal wel :) dus don't worrie! helaas hebben we nog niks van het B&B gehoord dus die ga ik binnekort maar weer is emailen, we moeten natuurlijk wel een slaapplaats hebben.

    overj e verhaal! hijs vcool! snel verder love it! ik zit gewoon weer op me werk dus moet weer door
    XXx ly !!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen