De guild :)

Eindelijk was het dan zo ver, de dag dat ik naar Fairy Tail zou gaan. Ik zei mijn moeder gedag en rende zo'n beetje naar het gebouw toe, we woonden er zo'n 1,5 kilometer vanaf. Hier de straat door... Dan rechtsaf, linkaf, nog een keer rechts en dan loop je er zo'n beetje tegenaan.
Toen ik bij het gebouw aankwam begon het al goed, 2 jongens waren met elkaar aan het vechten, tot de woede van een rood harige vrouw. Langzaam liep ik voorbij ze, ze hadden me niet gezien. Ik kon nog zien dat de ene jongen vuur gebruikte en de andere ijs. Ik grinnikte, die twee zijn geboren om rivalen van elkaar te zijn. Ik opende de deuren en liep naar binnen waar iedereen bezig was met zijn eigen chaos, om het zo te zeggen. Een vrouw die mij wel aardig leek stond achter de bar, ze had me opgemerkt, dus liep ik daar maar naartoe. "Hallo en welkom bij Fairy Tail. Wat kan ik voor je doen?" glimlachte ze. "Ik kom hier om me aan te melden, mijn naam is Jaze." Toen keek iedereen ineens naar me en was het helemaal stil, ik draaide me naar de meute om. "Wat? Nog nooit iemand zich zien aanmelden?" Hun ogen leken nu groter te worden en ik merkte dat er iemand achter me stond, met een ruk draaide ik me weer om en zag een enorm gestalte. "Hallo, u bent vast de master hier, ik ben Jaze Dayashi." zei ik zo vriendelijk mogelijk. Het gestalte kromp tot een klein oud mannetje die nu een beetje teleurgesteld leek dat ik niet bang werd van zijn grootte, al snel werd hij weer vrolijk en zei "Hallo, ik ben de derde Fairy Tail master, Makarov, jij wilde je aanmelden?" Ik knikte. De vrouw achter de bar kwam naar met toe met een stempel en ik stak mijn linker pols uit, gezien mijn verleden leek dit me wel een geschikte plaats. Het Fairy Tail logo werd op mijn pols gedrukt en de leden juichten allemaal. "Ter ere van ons nieuwe lid Jaze Dayashi komt er vanavond een groot feest!" schreeuwde Makarov nu naar de leden, daarom werden ze dus zo enthousiast. Een feestje is natuurlijk wel de ultieme gelegenheid om vrienden te maken. Ineens stormde de vuur jongen van buiten naar binnen, "ZEI ER IEMAND FEESTJE?!" De ijs jongens kwam zuchtend naar binnen, "Natsu, doe nou eens rustig." Natsu dus... Ineens keek hij naar mij, "Dus jij bent de nieuwe? Welkom bij Fairy Tail, ik ben Natsu Dragneel, zoon van Igneel. Ik ben een Fire Dragon Slayer." "En je bent irritant. Ik ben Gray Fullbuster." viel de ijs jongen, Gray dus, hem in de reden. "Ok, een Dragon Slayer en een Ice Maker dus. Ik ben Jaze Dayashi, een Aura Extender." Ze keken me met vraagtekens aan, ze hadden echt geen idee. "Als jullie geen idee hebben wat het is, dan wil ik het jullie ook wel laten zien hoor. Natsu, sparren?" Natsu sprong op, "Natuurlijk!" dat had ik wel verwacht.

Buiten bij de ingang van de guild zouden we gaan sparren. Natsu liet er geen gras over groeien en begon meteen met zijn vuur in zijn vuisten op te laden. "Laten we beginnen!" Hij rende op me af schreeuwend "Iron Fist of the Fire Dragon!" met een paar vuisten met vuur. "Aura Extend Schield!" en er verscheen een paars schild voor mijn neus waar Natsu volop tegenaan knalde. Gray keek geïnteresseerd, niet zo vreemd, hij heeft een bijna precies identieke techniek als wat ik net uitvoerde. "Nu is het mijn beurt," ik haalde het schild weg. "Aura Extend Katana!" Er verschenen 2 paarse katana's in mijn handen en ik glimlachte bij de blik van Gray. Daarna rende ik op volle snelheid op Natsu af om vervolgens met mijn katana's uit te halen, Natsu beantwoorde dit weer met Iron Fist of the Fire Dragon. Mijn katana's overleefden het en hadden een paar krassen op zijn knokkels achter gelaten, hij glimlachte naar me. "Nice, ze kunnen wat vuur hebben dus, kijken of ze dit ook aan kunnen, Dazzling Blaze of the Fire Dragon!" Een enorme hoeveelheid vlammen kwamen uit zijn vuisten en hij kwam op volle snelheid op me af. Ik bedacht me niet en vloog ook op hem af met mijn katana's, hij wilde weten wat ze konden hebben, dan kwam hij het te weten ook. Vlak voor Natsu mij raakte haalde ik op volle kracht uit, beide vielen we neer. Ik had geen schram opgelopen, maar mijn katana's waren wel verbrijseld. Natsu's vuisten waren nu nog verder open en het bloed droop er vanaf. Hij keek naar zijn vuisten en begon weer te lachen, "Eindelijk een uitdaging," hij draaide zich naar mij toe, "niet slecht nieuweling, je bent sterk, dat bevalt me. Maar wat kan je hiertegen doen? Roar of the Fire Dragon!" Een brede straal van vuurkwam uit zijn mond, recht op mij af. Ik wachtte af tot de straal bijna bij me was, "Aura Extend Cover." Op dat moment werd het vuur omringt door mijn aura en een paar seconden later was het verdwenen. Je had zijn gezicht moeten zien, niet alleen die van Natsu, ook die van Gray, dit was echt geweldig, ze keken zo verbaasd! "Wow, dat is echt gaaf!" riep Natsu terwijl hij op me af rende. "Dat valt nog wel mee, dit waren nog de zwakste spells van deze magic, ik moet nog veel leren." Nu keek hij pas echt verbaasd, "Dat waren zwakke spells? Ik heb een van mijn sterkste spells gebruikt! Hoe kan dat?!" Ik grinnikte, "Blijkbaar moet jij nog meer leren Natsu." Ik wist dat hij zeven jaar als bevroren geweest was, het is daarom ook niet zo vreemd dat hij zo zwak is nu, hij heeft zeven jaar training gemist en ondertussen werden de magic soorten steeds sterker...

Reageer (2)

  • artinandwritin

    OMG ZE HEEFT NATSU VERSLAGEN!!! Ik wil weten wat er gebeurt als ze Wendy ontmoet...

    6 jaar geleden
  • Huoriel

    Niceniceee <3

    Abo (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen