Proloogje zeg maar, meer over Jaze te weten te komen.

Ik was nog maar 4 jaar oud, mijn ouders hadden het moeilijk om mij en zichzelf te kunnen onderhouden. Mijn vader werkte voor het geld en mijn moeder paste dan op me. We hadden dagen dat we niets te eten hadden, maar dan bleven ze zoeken tot ze iets voor mij gevonden hadden. Ze deden werkelijk alles voor me.
Op een dag kwamen er een paar wizards bij ons huis, ze kwamen ons huis innemen omdat we hem niet meer konden betalen. Mijn vader smeekte ze eerst om ons met rust te laten, maar al snel trok hij zijn pistool, hij had duidelijk 'Gun Magic'. Op dat moment knapte er iets bij mijn vader en zag ik hem opeens omringt worden door magische cirkels, hij leek er door te gloeien. Ineens had hij leren bescherming om zich heen en een ijzeren dolk in zijn hand; requipping. Ik kon mijn ogen niet geloven, mijn vader was een wizard... Hij vocht voor zijn leven, maar ook dat van ons. Helaas was het al snel gedaan, mijn vader werd neergeschoten en liepen ze naar ons toe, ik weet nog hoe kwaad ik geweest was, zo kwaad dat ik was gaan gloeien; het bleek een kwaadaardige aura te zijn, het nam me over. Ik kon meekijken met wat er gebeurde, de wizards waren ons huis gillend uitgerend.
2 Jaar lang was ik overgenomen geweest, ik kon alleen tijdelijk 1 lichaamsdeel overnemen. Ik voelde me machteloos tegenover deze kracht, het was verschikkelijk. Mijn moeder had eindelijk geld genoeg om een request te plaatsen, dus liet ze hem verspreiden onder alle guilds in heel Fiore. Uiteindelijk klopte er een wizard van, je raad het nooit, Phantom Lord aan. Ik had mijn linker hand en pols kunnen overnemen, zodat hij een spell kon uitspreken om de aura te verdrijven. Ik kon mijn lichaam weer besturen, maar de aura was nog aanwezig.


Tegenwoordig kon ik die aura al goed onder controle houden en ik gebruikte hem regematig, vooral om mijn spells te kunnen oefenen. Ik was nu 15 en van mijn moeder moest ik nu ook maar eens werk gaan zoeken, dus besloot ik om lid te worden van een guild. Aangezien we in Magnolia leefden leek het me handig om lid te worden van Fairy Tail, daar zou ik morgen heen gaan, ik ben benieuwd hoe de leden daar zijn...

Reageer (1)

  • artinandwritin

    Oeh, lijkt me geweldig! (En Fairy Tail is awesome, dus... ik ga het zeker lezen!)

    6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen