Foto bij En we maken even de balans op - Keine Panik, bitte :D!

Ik heb zonet mijn hele verhaal herlezen. Nuja, zonet - de afgelopen drie dagen eigenlijk - en ik heb er - omg, dit gaat raar klinken - best wel van genoten? Dit in de zin dat sommige dingen écht al ver weg zaten en dat ik soms echt niet wist wat precies nog ging komen en wanneer, waardoor ik soms zelf als lezer verward was (ik kon me dus even inleven in jullie, die altijd verward worden door wat ik schrijf)!
Anyway, eerst en vooral: ik schrijf zometeen verder, GEEN PANIEK!
Maar ik heb wel enkele foutjes eruit gehaald en bepaalde dingen gelezen/net niet gelezen die ik zou willen veranderen. Dus als dit verhaal ooit ten einde geschreven is, dan neem ik het onder handen om er ergens een paar stukken bij te voegen en ergens een hooftstukje tussen te stoppen. JA, dat zal zo moeten, Entschuldigung, maar ik ben lichtjes perfectionistisch.
Ik heb onder andere opgemerkt dat, volgens de chronologie die ikzelf gemaakt heb, kerstmis en nieuwjaar vergeten ben. Ik kan ervoor kiezen dat ergens tussen te steken en ervoor te zorgen dat het past, of om het bewust weg te laten, maar ik wil wel dat het toch overkomt dat ik het niet helemaal vergeten ben.. Snappen jullie dat? 't Is laat, IKNOW, wartaal 8D.
Nuja, dat zijn mijn problemen. Zolang jullie het verhaal snappen en graag blijven lezen ben ik tevreden. Het is puur voor mezelf en voor de logica dat ik dingen wil toevoegen of aanpassen.
Ik heb trouwens ook een online website gevonden om boeken te publiceren, misschien moet ik dat dan ook maar eens doen, als dit verhaal af is EN aangepast is zoals ik het helemaal wil? Was denken Sie?

Ik heb trouwens ook al jullie reacties herlezen bij de deeltjes.. Wat waren sommige eigenlijk echt wel grappig, serieus. Vooral omdat sommige een antwoord/reactie waren op wat ik in de inleidende tekst geschreven had, maar sinds de quizletcrash zijn die tekstjes (en foto's) natuurlijk weg enja. Het was gewoon grappig.
Ik werd... NOSTALGISCH.
Bij deze: een warme oproep naar jullie reacties (;

- Damn, ik wou nog iets zeggen! -

Oja, ik heb m'n examenresultaten gekregen vandaag!
As you might know (of vergeten bent) deed ik taal- en letterkunde (Ned-Deutsch ofcourse), maar moet ik daarmee stoppen. Ik ga volgend jaar voor een opleiding leerkracht secundair onderwijs (Ned-economie). Anyway, ik heb toch nog enkele examens gedaan om vrijstellingen te krijgen voor volgend jaar - en ik ben dus geslaagd ervoor D: -
Nu hoef ik alleen nog 1 examen in augustus te doen van Nederlands.
(Dit was eigenlijk niet wat ik wou zeggen hoor, maar ik weet het ondertussen weer!)

Weet je nog dat ik de epiloog van dit verhaal al jaren af heb? Wel, waarop hebben mijn hersenen nu besloten om mij nieuwe ideeën en opties en mogelijkheden te geven om het einde van dit verhaal een andere wending te doen geven? - zucht -

Nee hoor, het einde van dit verhaal is nog niet in zicht!
Oke, dit was vééls te lang, sorry (:
Maar er komt straks een nieuw deel om het goed te maken!
<3

Reageer (2)

  • FallingFaith

    SUPER ERG GEFELICITEERD!!!(oke, waar haal ik dat ineens vandaan?) Anyway, ook al wil je dit verhaal gaan aanpassen, weet dan dat ik in ieder geval sit verhaal echt top vind!(H)

    1 decennium geleden
  • Inviolable

    Gefeliciteerd met het behalen van je examens! Die ene in augustus ga je ook gewoon halen! Komt vast wel goed (:
    En als jij vind dat je je verhaal moet aanpassen, dan is die keus aan jou en moet je dat ook gewoon doen ^^. Ik vind hem zo ook leuk en goed, maar als jij er dingen inziet die verbetert moeten worden, gewooon doen!

    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen