Foto bij Love 11.

Hier is hoofdstuk 11 al, het volgende hoofdstuk zal donderdag pas zijn want ik ben morgen de hele dag weg dus, sorry! :(

Maïte P.O.V.


*Flashback*
We zaten nu al 5 minuten in deze kamer, er hingen overal foto’s op van One Direction maar ook van andere bekenden. Opeens hoorde we stemmen in de gang ‘Dat zijn ze’ fluisterde Bo heel stil, je kon aan haar gezicht zien dat ze heel zenuwachtig was om ze te ontmoeten. De deur zwaaide open en daar stonden ze dan, One Direction. ‘Hallo’ zei Louis heel opgewekt ‘Hallo’ zeiden we samen in koor. ‘Dus jullie hebben de Meet & Greet gewonnen.’ Zei Niall, we knikte. Ik moet toegeven ik ben niet echt voor One Direction, maar wat zagen ze er leuk uit. ‘Mag ik misschien een handtekening?’ vroeg Laura, de jongens knikte ‘Ik wil ook wel eentje.’ Zei Bo, Charlien was nog altijd heel stil, je kon zien dat ze heel nerveus was. ‘Weetje dat we heel onbeleefd zijn, we hebben ons nog niet eens voorgesteld!’ zei Josche en iedereen moesten lachen. ‘Wel, ik ben Laura Winterway, 18 en ik woon in België!’ zei Laura ‘Laura! Ze weten heust wel dat we van België zijn, remember Studio Brussel is alleen maar in België’ zei ik. En iedereen moest weer lachen ‘Ik ben dus Maïte Buyse, en ik ben ook 18 jaar’ ‘Ja, ik ben Josche Hutcherson en ik ben ook 18 jaar’ ‘Ik ben Bo Robinson, en ook 18 jaar’ Charlien zat nog altijd in de zelfde hoek waar ze was gaan zitten ‘Charlien, stel je eens voor en doe niet zo nerveus!’ zei Bo ‘Je hoeft heus niet nerveus te zijn hoor, wij zijn maar gewone jongens’ zei Liam ‘Ja gewone jongens die over de hele wereld bekend zijn’ zei ze ‘Komaan Charlien’ zei Josche ‘Ja het is al goed, ik ben dus Charlien Simpson en ik ben de jongste, ik ben 17 jaar’ zei ze uiteindelijk ‘Wel, het is leuk jullie te ontmoeten’ zei Harry. ‘Dus wat willen jullie doen? Het is pas 11 uur en we hebben voor de rest niets meer te doen’ vroeg Zayn ‘Hmm, we kunnen Truth or Dare spelen om elkaar beter te leren kennen’ stelde Josche voor. Oh nee Truth or Dare dat loopt altijd verkeerd af dacht ik ‘Ja, dat is een goed idee’ zei Niall en iedereen knikte. Ja, Truth or Dare zou het dus worden.


*8 jaar later*
Na het concert hadden we nog even gepraat, behalve Zayn, Axel, Niall, Laura en Renz waren naar huis gegaan. Dieter was in slaap gevallen in mijn armen en Cedric in die van Harry. ‘Zullen we ook maar eens naar huis gaan?’ vroeg Harry en ik knikte. Samen droegen we de tweeling naar de auto. Ik klikte Dieter zijn riem vast en Harry klikte ook die van Cedric vast. ‘Het was een geweldig concert’ fluisterde Harry zo dat hij de tweeling niet zou wakker maken ‘Ja, het was super Zeker toen jullie alle 5 voor Laura zongen, het was zo mooi!’ zei ik ‘We moeten dat eens vaker doen, en dat moet jij ook op het podium komen.’ Zei hij ‘Harry, je weet dat ik schrik heb om voor een publiek te staan!’ ‘Maïte, je hoeft geen schrik te hebben!’ ‘We zullen wel zien, oke?’ ‘Ja dat is goed’ ‘Ik hou van je’ zei hij en keek naar mij ‘Ik ook van jou, maar wil je alstublieft op de weg letten, seffens krijgen we nog een ongeval!’ zei ik in paniek ‘Ja,sorry.’ Zei hij. We reden nog in stilte verder naar ons huis. Toen we daar aankwamen hadden we Cedric en Dieter zo voorzichtig mogelijk uit de auto gehaald en zo snel mogelijk naar hun kamer gebracht. We hadden ze nog alle twee snel een kus op hun voorhoofd gegeven en toen gingen we naar de woonkamer om nog even tv te kijken. Ik was heel geconcentreerd naar de tv aan het kijken toen Harry mij plots een kus gaf.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen