Foto bij De 100e Hongerspelen - 54

“Oké, Rue, luister goed”, zei Carsta toen het meisje aangekleed was. “Straks ga je door een glazen buis naar boven en dan kom je in de arena. Je zal op een plaat staan, net als iedereen. Je mag niet van die plaat stappen tot de anderen dat ook doen, anders doet het heel veel pijn. Vania zal daar ook zijn, en Ian en Xandrijn. Maar het is gevaarlijk om naar hen toe te gaan. Er zal iemand anders naar je toe komen, wacht daar op. Hij of zij zal ongeveer dezelfde armband hebben als jij. Wacht tot iemand naar je toe komt en zegt dat hij of zij je naar Vania brengt. Je kan hen vertrouwen.”
“Oké”, fluisterde Rue zenuwachtig.
“Het komt goed”, beloofde Carsta. “Vania weet dat iemand je naar haar zal brengen.”

***

Katniss was nerveus. Haar zoon, zijn vriendin en de kleine Rue gingen op dit moment de arena in. Samen met Peeta en de andere mentoren zat ze bij de grote schermen, de Spelen werden life uitgezonden. De tributen kwamen naar boven. Meteen zocht ze waar Ian stond. Rue vond ze echter eerst. Het kleine meisje zag er doodsbang uit. De volgende die ze herkende was Vania, en meteen erna zag ze ook Xandrijn staan. Ian was niet goed zichtbaar op het scherm, dus draaide ze zich om naar een ander scherm. Daar stond hij. Ze stonden behoorlijk ver uit elkaar, die vier.

Reageer (6)

  • NEWgirlS

    hun plan moe slage xD

    1 decennium geleden
  • MayCuteAngel

    Ik wil echt dat heel veel beroeps sterven in het begin, net als Eef95 (Ik ben het dus met haar eens, niet dat ze moet sterven :P)
    Yep, may the odds be ever in your favour :)

    1 decennium geleden
  • Eef95

    Ik hoop dat de beroeps al grotendeels sterven nu! Dan zijn er bijna alleen nog bondgenoten over!

    1 decennium geleden
  • DreamersDisease

    Damn, ik ga op vakantie dus dan kan ik het niet verder lezen:( Maar ik heb goede hoop dat je in die 2 weken veel online zet, zodat ik lekker alles kan lezen! (:

    Ik wil echt verder lezen, dus hoop dat je er vanavond of morgen ochtend nog 1 online zet. (flower)

    1 decennium geleden
  • Teal

    dooor.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen