Foto bij Love 10.

@LouisxLiam: Nee, nog niet ik moet nu volgend jaar dan het vierde en dan nog het vijfde en zesde. Het zesde is mijn laatste jaar.

Sorry dat ik niets had geschreven maar ik ben namelijk een beetje geschokt van het nieuws dat ik gisteren gekregen heb.

Josche P.O.V.


*Flashback*
We zaten in de auto op weg naar de O2. Bo en Laura waren geen moment stil, het enige wat ze deden was praten over hoe geweldig deze avond wel niet zou zijn, omdat ze eindelijk hun idolen zouden ontmoeten. Ik persoonlijk hou niet echt van One Direction, hun liedjes zijn wel goed en ze zijn best wel knap, maar het is gewoon niet mijn stijl. Charlien was de hele rit stil, ik dacht dat ze stress had. En Maïte die was aan het sms’en met iemand. Na 10 minuten waren we al aangekomen. ‘Dames, we zijn er!’ zei de chauffeur, ja, Studio Brussel heeft een persoonlijke chauffeur voor ons ingehuurd die ons dit weekend overal naar toe zal brengen. We stapten allemaal uit, het was nu nog 1 uur voor het concert begon, wel beter gezegd 1 uur voor One Direction opkwam, ze hadden namelijk een voorprogramma. Dat Cher Lloyd bleek te zijn. ‘Hoelang is het nog?’ vroeg Charlien ‘Nog 10 minuten.’ zei Maïte, Cher zong haar laatsteliedje, Swagger Jagger. Het was nu nog 5 minuten voor dat ze op kwamen en ook al ben ik niet zo voor One Direction ik ben toch heel erg benieuwd. De lichten gingen uit en opeens kwamen er 5 figuren het podium opgelopen,One Direction. Het concert duurde bijna 2 uur en ik was een beetje moe geworden van de hele avond te staan, maar ze waren best wel goed. Het laatste liedje was More Than This. Toen het concert gedaan was wisten we natuurlijk niet waar we heen moesten ‘Misschien komen ze ons hier wel halen’ zei Laura ‘Ja, misschien moeten we hier blijven.’ Zei Bo, er kwam een man op ons afgelopen toen Bo dit zei ‘Zijn jullie de meisjes die de Meet & Greet gewonnen hebben van Studio Brussel?’ vroeg hij ‘Ja’ zei ik. ‘Willen jullie me volgen?’ vroeg hij, we knikte en volgde hem backstage. We liepen door een gang naar een aparte kamer. De man deed de deur open en knikte dat we naar binnen moesten. ‘Kunnen jullie hier blijven, de jongens komen binnen een paar minuten’ zei hij en we knikte weer.


*8 jaar later*
Ik zat wat tv te kijken en ondertussen ook op twitter te kijken. Er waren een paar dingen over hun aan het trenden namelijk, #Liall en Niall and Laura. Ik klikte er natuurlijk op omdat ik niet wist wat er gebeurd was en toen las ik het, @NiallOfficial and @Mslaurawinterway are engaged! #Liall, had ik zien staan. Waarom wist ik dit nu weer niet. Opeens hoorde ik iemand de sleutel omdraaien in het slot, Zayn en Axel zijn al vroeg thuis dacht ik ‘Mama, mama, oom Niall en tante Laura gaan trouwen!’ zei Axel heel vrolijk toen hij de deur open gooide ‘Dat weet ik al, en stil want je zusje slaapt al’ zei ik tegen hem ‘Hoe weet jij dat al?’ vroeg Zayn ‘Er zijn dingen op twitter aan het trenden.’ Zei ik tegen hem en hij knikte onmiddellijk. ‘Maar Axel, het is nu al laat genoeg hoor nu moet je ook gaan slapen!’ zei ik ‘Nee, mama, ik wil niet gaan slapen!’ ‘Jawel, kom we gaan de tandjes poetsen en je pyjama aan doen’ hij zuchtte maar liep toch naar boven, naar de badkamer. ‘Kom je mee hem in bed leggen?’ vroeg ik aan Zayn, hij knikte. We liepen samen naar boven, en Axel had zijn tandjes al gepoetst en Zayn hielp hem met zijn pyjama aan te doen. Ik pakte hem op en legde hem in zijn bed. ‘Slaapwel, Axel!’ zei ik en gaf hem een kus op zijn voorhoofd ‘Slaapwel!’ zei Zayn ‘Slaapwel, mama en papa!’ Zayn gaf hem ook nog een kus op zijn voorhoofd en samen liepen we zijn kamer uit.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen