mijn dromen mijn wensen mijn verlangens
ik laat ze los in het holst van de nacht
wanneer niemand ze kan veroordelen
of van me af kan nemen
wanneer niemand ze kan vervullen
en het enige wat overblijft
is een onbeslapen slaapkleed
in een onbeslapen bed
want in het holst van de nacht
vind je me niet waar ik zou moeten zijn
nee je vindt me onder het raam
van jouw slaapkamer
waar ik sta te wachten
tot de eerste zonnestralen mijn hart terug verwarmen
althans voor eventjes
wachtend tot het vuur aanwakkert
tussen ons

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen