Foto bij Little Star 8

Happend naar adem zit ik in de auto die Drew met volle teugen bestuurd. Vandaag ga ik jammer genoeg One Direction ontmoeten, niet dat het erg is het ligt meer bij Harry en Louis dat ik adem te kort kom. ‘Rustig in en uit ademen dan komt alles goed.’ Deze wijze woorden komen uit de mond van Drew rollen en ze tikt zachtjes mee met de beat van de muziek. ‘Hoelang is het nog rijden?’ Drew laat haar ogen over haar horloge glijden en kijkt daarna meteen weer terug naar de weg voordat ze antwoord geeft. ‘Ongeveer 2 minuten.’ Ik versteen en meteen begin ik weer snel te ademen en knijp ik in de gordelriem die stevig en goed om mijn lichaam zit. 2 minuten, 120 secondes, voordat ik ze zie en mijn leven weer voorgoed gaat veranderen net zoals vroeger.

Nieuwsgierig zit ik in het klaslokaal en kijk ik de klas rond. Vandaag is mijn eerste schooldag, omdat ik verhuist ben. Dat betekend dat ik nieuwe kindjes ga ontmoeten en vriendinnetjes ga maken. De bel rinkelt wat betekend dat iedereen naar binnen mag, jasje ophangen en plaats mogen nemen. Zelf zit ik zenuwachtig en nieuwsgierig al in de klas omdat moet mama mij eerder gebracht heeft. Ze heeft met mijn juffrouw gepraat, die heel aardig is en mij alles vertelde. Met grote oogjes kijk ik vrolijk naar de kindjes die binnen komen wandelen met een koektrommeltje en beker met drinken. Benieuwd staren ze mij aan en verschuil ik mij zelf achter mijn rode haartjes. Mijn mama had geen tijd meer om het in twee vrolijke staartjes te doen, daarom hangt het nu vrolijk langs mijn gezichtje. Alle kindjes gaan op een stoel zitten die in een kringetje staan, klaar om te vertellen wat ze in het weekend gedaan hebben. Dat vond ik op mijn andere school altijd het leukst, vrolijk vertellen wat ik in het weekend gedaan had. ‘Wie is dat juffrouw?’ Een klein meisje die ongeveer net zo klein is al mij heeft haar blik op mij hangen en trekt aan de rok van de juffrouw. ‘Dat is Star, ze is nieuw.’ Met een brede glimlach kijkt het meisje mij aan en huppelt ze naar mij toe om mij omhoog te trekken en in een knuffel te trekken. ‘Little Star!’ kirt ze jubelend voordat ze naast mij plaats neemt en met grote ronde oogjes staar ik haar aan. ‘Het is gewoon Star,’ fluister ik schamend en werp ik mijn oogjes op mijn kleine schoentjes die ik net nieuw heb. Ze glansen nog mooi en er staan mooie bloemetjes op. Het meisje giechelt en haar oogjes beginnen te twinkelen. ‘Vanaf nu heet je Little Star, ik ben Blossom maar noem mij maar bloemetje!’ Ze word verstoort door twee jongetjes die kuchen en mij onderzoekend aan kijken dat ik er bang van word. ‘Wie is dit?’ Het jongetje met de hese stem kijkt mij recht in mijn oogjes aan en grijnst zwakjes. Zwak glimlach ik terug door mijn tandjes bloot te geven en je meteen ziet dat ik een rechter tandje mis die eruit gevallen is. Trots was ik erop, eindelijk was hij eruit! ‘Little Star, dit zijn Boo Bear en Hazza.’ Het jongetje die Boo Bear genoemd word rolt met zijn oogjes, waarom doen zij zo? ‘Little Star, domme naam.’ Met die woorden loopt hij weg en neemt hij plaats op een stoel tegenover mij. Verbaasd om zijn antwoord komt er een piep geluid over mijn lippen rollen. Het jongetje de er nog staat, Hazza genaamd loopt vluchtig naar Boo Bear toe om naast hem plaats te nemen.

Reageer (9)

  • Miyage

    die verkleinwoorden zijn best wel irritant...
    maar verder heel leuk hoor!:$

    1 decennium geleden
  • HipsDontLie

    WHAHAHA ze zitten allemaal te zingen bij de pinguïns van Madagaskar xd
    Oké sorry dat moest er echt even uit.
    OMG! Het is echt zo grappig!
    Ja ik ben nog al melig, maar ik bedoel kom op. En dolfijn op zo'n scootertje met een microfoon die een jazz liedje zingt, dat is toch grappig? xd
    "Mutante machienuuuh, jij gaat mij bedienuuuuh!" xd

    Oké goed, en nu een reactie over het hoofdstuk (:
    ECHT SUPER! Ik ben echt verslaaft aan jou verhaal! Snel verder alsjeblieft ;D

    1 decennium geleden
  • 0read0this0

    asjeblieft nog een hoofdstuk??

    1 decennium geleden
  • GwenM98

    IK
    WIL
    EEN
    NIEUW
    HOOFDSTUK
    NU METEEN
    PLEASE?
    DOE HET VOOR MIJ?
    EN AL JE ANDERE 72 ABO'S ??
    DIE JE VERHAAL GEWELDIG VINDEN?
    EN OOK ALLEMAAL EEN NIEUW STUKJE WILLEN???


    PLEASSEEEE

    1 decennium geleden
  • xMissMarije

    mooi geschreve

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen