Foto bij Love 9.

@LouisxLiam : mijn punten zijn niet zo heel goed, maar ik heb een A-attest en dat is het enige wat telt. (Het betekent dat ik naar mijn vierde jaar mag!) :D. En btw, dat filmpje is echt grappig!

Charlien P.O.V.


*Flashback*
Ik liep snel door de gang naar mijn kamer,204. Ik liep naar binnen en mijn mond veel open van verbazing hoe mooi de kamer wel niet was. ‘Wouwww’ was het enige wat ik kon zeggen. Ik ging snel mijn koffers op de gang hallen en bracht die naar binnen. Om 6 uur hadden we afgesproken op Laura haar kamer dus ik had nu 3 uur om mij klaar te maken, oke dat was wel genoeg. Ik had nog een uurtje tv gekeken en had toen besloten om mij toch maar eens klaar te maken. Ik was snel onder de douche gesprongen en had daarna mijn koffer opengedaan om te kijken wat ik zou aandoen. Ik vond mijn nieuw topje wat ik in Hasselt gekocht had samen met de andere, het was een roze topje met een anker op, ik nam ook een beige short en mijn nieuwe lichte roze ballerina’s. Snel deed ik mijn kleren aan en begon mijn make-up aan te brengen. Ik deed gelijk gewoonlijk wat blush en mascara op. De tijd was snel voorbij gegaan want toen ik op de klok keek was het al 10 voor 6. Dus nam ik mijn gsm en mijn ticket en liep de deur uit en deed deze op slot. Ik liep naar Laura haar kamer, 205 en klopte op de deur. ‘Wauw, jij ziet er goed!’ zei Bo toen ze de deur opende ‘Dankje, jij ook hoor!’ ‘Zijn we er nu allemaal?’ vroeg Laura ‘Nee, Maïte is er nog niet.’ Zei Josche. Opeens klopte iemand op de deur ‘Dat zal ze wel zijn’ zei Josche ‘Hallo, sorry dat ik laat ben!’ zei Maïte. Maïte had een grijs topje aan met Mickey Mouse op en een roze short en wit grijze ballerina’s. Bo had ook een grijs topje aan maar met de vlag van het Verenigd Koninkrijk op en ze had ook een blauwe short aan met grijze ballerina’s. Laura had een paars topje aan en een jeans short met zwarte ballerina’s. En Josche had een zwart met roze hemdje aan en ook een jeans short en donker grijze ballerina’s. ‘Dus zijn we klaar?’ vroeg Bo, iedereen knikte ‘Op naar het concert en de Meet & Greet dan!’ riep Charlien blij.


*8 jaar later*
Ik was bijna in slaapgevallen op de zetel toen mijn gsm ging. ‘Hallo?’ vroeg ik ‘Josche! Het zijn Maïte en Bo hier hé’ ‘Ja hallo, zeg waar zijn jullie er is daar zoveel lawaai?’ ‘Wij zijn op het concert, maar je raad nooit wat er hier gebeurt is.’ ‘Wat is er gebeurt?’ ‘Heb je echt geen idee.’ ‘Nee, komaan vertel het nu je maakt me nieuwsgierig!’ ‘Wel, Niall heeft Laura ten huwelijk gevraagd!’ riepen ze heel blij ‘Niall heeft wat gedaan!?’ ‘Hij heeft Laura ten huwelijk gevraagd!’ ‘Ja dat had ik de eerste keer ook wel door hoor, maar ik ben gewoon heel verast!’ ‘Je had er bij moeten zijn zo schattig’ ‘Awwww, hoe heeft hij het dan gedaan?’ ‘Gewoon hij heeft haar het podium op laten komen en heeft het toen gevraagd en nu zijn ze alle 5 een liedje voor haar aan het zingen en je raad nooit welk!?’ ‘Ja zeg het maar gewoon’ ‘Haar lievelingsliedje van 8 jaar geleden, weet je nog “Everything About You”’ ‘Aww, hoe lief, ik wou dat ik er bij kan zijn maar dat gaat niet’ opeens hoorde ik geluid van boven ‘Ik moet ophangen ik denk dat Sarah weer wakker is, zie jullie morgen wel, bye’ ‘Byee Charlien’ hoorde ik Bo en Maïte in koor zeggen. Ik stond zo snel mogelijk op als ik kon en ging kijken wat er was met Sarah. Ze was aan het huilen, ik pakte haar op. ‘Stil maar meisje’ probeerde ik haar te sussen. ‘Papa is straks ook thuis’ en toen ik dat zei was ze meteen stil, ja het was nu wel duidelijk Sarah is een echt papa’s kindje.

Reageer (1)

  • SpecialMofo

    Snel verder! (H)

    Is de vierde ook je laatste jaar, of niet?

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen