Foto bij Love 8.

Speciaal voor LouisxLiam heb ik dit stukje nog geschreven (wel, stukje het is het langste dat ik tot nu toe geschreven heb). En ja, ik weet het niet ik heb gewoon heel veel schrik voor mijn punten. En ik hoop ook ooit dat ik daar zal staan.

Laura P.O.V.


*Flashback*
Na een vlucht van 1 uur kwamen we aan in Londen. Ik was zo blij dat ik eindelijk grond onder mijn voeten voelde! We hadden net onze koffers gevonden toen we een man zagen staan met een bordje met daarop ‘Buyse, Robinson, Simpson, Hutcherson en Winterway’, dat waren onze achternamen dus hadden we besloten om naar de man toe te gaan. ‘Uhm, Hallo ik ben Charlien Simpson’ zei Charlien ‘Hallo, zijn jullie de meisjes die de wedstrijd van Studio Brussel gewonnen hebben?’ vroeg de man vriendelijk ‘Ja!’ antwoordde Maïte ‘Zouden jullie mij willen volgen? Ik moet jullie namelijk naar jullie hotel brengen’ zei de man en we knikte allemaal. Hij liep richting de uitgang naar een zwarte limousine op de parking en wij volgde hem. Hij nam onze koffers aan en stopte deze in de kofferbak. ‘Meneer weet u misschien hoeveel kamers er zijn?’ vroeg Josche ‘Wel Juffrouw…’ ‘Hutcherson’ ‘Wel juffrouw Hutcherson er zijn 5 kamers, jullie hoeven geen kamer te delen’ wouw dacht ik bij mezelf, dit wordt het beste weekend ooit! ‘We zijn er dames! Dit is jullie hotel voor het weekend!’ we stonden allemaal verstelt van hoe mooi en groot het hotel wel niet was. De vriendelijke man lade onze koffers uit en bracht deze naar binnen. Ondertussen liepen ik en Bo al naar de receptie ‘Goede middag, dames kan ik u helpen?’ vroeg een meisje rond onze leeftijd achter de receptie ‘Goede middag, ze hebben hier 5 kamers voor onze gereserveerd op de namen Buyse, Robinson, Simpson, Hutcherson en Winterway’ zei ik ‘Oke, laat me even checken’ het meisje liep naar de computer en tikte iets in ‘Dat is waar’ zei ze ‘Hier zijn jullie sleutels kamer, 201, 202, 203, 204 en 205 op het tweede verdiep’ zei ze vriendelijk ‘Dank u wel’ zeiden Bo en ik in koor en we liepen naar de andere. Ik gaf Maïte de sleutel van kamer 201 , Bo die van 202 , Josche die van 203 , Charlien die van 204 en zelf hield ik die van 205 . ‘Dus het concert begint om 8 uur en de Meet & Greet is na het concert’ zei Bo ‘Oke zullen we afspreken om 6 uur in mijn kamer?’ vroeg ik en iedereen knikte. Daarna liepen we allemaal naar de lift met onze koffers en Josche drukte op het knopje voor het 2de verdiep. Toen we op het 2de verdiep aankwamen liepen we ieder snel naar onze kamer. Ik opende mijn kamer en was zo in shock van hoe mooi die wel niet was.


*8 jaar later*
‘En nu zou ik graag een groot applaus willen voor mijn zoon Renz!’ riep Niall door de microfoon en hij kwam Renz backstage halen. Oke wat gaat er nu gebeuren,dacht ik bij mezelf. Het publiek begon heel luid te schreeuwen. ‘Dus Renz je weet wat je moet doen hé’ zei Niall tegen hem en Renz knikte en liep terug het podium af naar mij ‘Mama, je moet meekomen’ zei hij ‘Nee, lieve schat, mama gaat niet het podium op’ zei ik en ik zag Niall staan met een brede glimlach op zijn gezicht ‘Komaan Laura, ga dat podium op!’ zei Maïte ‘Oke dan!’ zei ik en ging samen met Renz het podium op ‘Dus’, zei Niall ‘Jullie kennen allemaal wel mijn vriendin, Laura Winterway!’ en het publiek gilde nog luider. Hij pakte toen Renz op zodat zijn gezichtje op de zelfde hoogte als dat van ons kwam ‘Lieve Laura, er is nu al 1 One Direction huwelijk geweest, dat van Liam en Bo en der gaan er nog 3 zijn dit jaar. Dus Laura, will you marry me?’ vroeg hij, ik was zo verbaast van wat hij vroeg dat ik automatisch begon te huilen en er nog net ‘Ja’ uitkreeg. Het publiek deed daarom een awwwww geluid en Niall zette Renz neer en gaf mij een lange kus op het podium.

Reageer (1)

  • SpecialMofo

    Oew... I'm special. I like it. :)
    Ach, ik hoop voor je dat je goeie punten hebt! Heb mijn rapport woensdag ook op gehaald en dacht dat 't niet al te best zou zijn. Nou, wel dus. Mijn laagste punt is gwn een 7 en mijn hoogste een 9! Maar ik duim voor je, voor een goed rapport.

    En hoe cute! Ik wil ook ten huwelijk worden gevraagd op het podium door iemand van One Direction, maakt niet uit wie. Als is het eigenlijk niet op 't podium. Ow, dat zou geweldig zijn! Snel verder! (H) En die kamers zijn gewoon echt... Wowjoowwwwwww!

    Oew, check dit trouwens. Het is gewoon zo geniaal! Ik kon niet meer stoppen met lachen... http://www.youtube.com/watch?v=L4v_Nt7i474

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen