Foto bij ``76``

Behoedzaam loop ik door het huis. Het lijk wel alsof de demon in rook is opgegaan. Een windvlaag beroert de haartjes in mijn nek. Ik draai me te laat om en vlieg tegen de muur. Mijn shotgun valt uit mijn hand en ik kom overeind. ‘nou, dan neem ik jou als mijn maaltijd’ de demon komt sneller dichtbij en blijft voor me zitten. Hij aait over mijn wang. ‘toch wel jammer, vind je niet?’ ik sla zijn hand weg en probeer naar mijn shotgun te duiken. Een ruk aan mijn rechterarm doet me een gil geven. Mijn schouder maakt een misselijkmakende knal. Ik val op de grond en kijk naar mijn arm. Mijn arm is uit te kom. Mijn ademhaling gaat gejaagd. ‘kom op, dit is zo saai’ lacht James. Hard bijt ik op mijn lip. Ik moet bij het geweer komen om nog een kans te maken. Al mijn lucht wordt uit mijn longen geslagen als James me bij mijn keel pakt en omhoog trekt. Er beginnen zwarte stippen voor mijn ogen te dansen, terwijl ik me uit de greep probeert te trekken.

Een hand op mijn schouder doet me mijn ogen openen. Er staat iemand voor me. Hij heeft een trenchcoat aan. ‘Castiel?’ fluister ik zacht. Een zachte bonk doet me langs hem kijken. James ligt bewusteloos op de grond. De man draait zich om en hurkt naast me neer. ‘dit gaat even pijn doen’ fluistert hij. Ik kijk in zijn ogen en wil me tegen hem verzetten. ‘nee, mijn arm’ hij schudt zijn hoofd. ‘ik moet gaan’ zegt hij dan. Ik hoor 2 paar voetstappen naar binnen rennen. Castiel is verdwenen en ik kijk naar de broers die binnen komen. ‘wat doen jullie hier?’Dean tilt me met gemak op. ‘ik zei dat jullie dit aan mij moesten overlaten’ Sam knielt bij James en helpt hem overeind. ‘wat is er gebeurt?’ vraagt hij schor. Sam verzint snel een smoes. Dean neemt me mee naar buiten terwijl Sam met James binnen wacht. ‘mijn schouder is uit de kom’ mompel ik als Dean me naast de auto weer op de grond zet. Hij knikt. ‘dan gaat dit pijn doen’ ik pak Dean ’s arm stevig vast en hij kijkt me aan. ‘op drie’ ik knik en bijt hard op mijn lip. ‘1’ een scherpe pijn snijdt door mijn schouder. Ik geef een harde gil en stomp Dean hard. ‘ik dacht dat je op drie zei!’ roep ik met tranen in mijn ogen uit. ‘2, 3’ zegt Dean met een half glimlachje.

Reageer (1)

  • Paddo

    o.o WAT EEN BITCH DIE DEAN!!! 0.0 Gelukkig was Castiel optijd :D:D:D:D:D Anders was je nu een demonen maaltijd geweest o.o :(
    SNEL VERDER!!! :D:D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen