Namen: Nikita en Naminé
Ze zijn een eeneiige tweeling
Ze zijn beide 14.
Nikita is de jongste en Naminé is de oudste.
Ze hebben beide gewoon een goed gewicht.
Nikita is: 1 meter 80 en Naminé is 1 meter 75.
Ze hebben beide een eigen kleding stijl

A Week Before Before The Wedding
Naminé POV:

Ik schrik wakker en schiet meteen overeind als ik merk dat er iemand op mijn bed aan het hopsen is. Nikita ziet dat ik wakker ben geworden.
'Eindelijk ben je wakker!' roept ze in mijn gezicht.
'Nee hoor ik slaap!' zeg ik slaperig, 'ga je nu weer weg ik wil nog even slapen!'
'Gaat niet! we zouden nog even voor kleren kijken, REMEMBER?' zegt Nikita hyperactief. Ik laat me achterover vallen op mijn kussen, trek woest het kussen onder mij vandaan en doe het over mijn hoofd. 'Arhgg, ik wil slapen!' zeg ik.
'En ik wil winkelen, hup van bed af!' roept Nikita vrolijk. Nikita trekt het kussen van me hoofd, trekt het dekbed ook nog even mee en doet de gordijnen open. 'Wat vel!' roep ik, 'oke oke ik ga al uit bed' Nikita grinnekt. 'Nu vort hup weg mijn kamer uit' roep ik. Nikita loopt rustig de kamer uit. Jeetje nu móét ik wel uit bed! Ik pakt schoon ondergoed uit mijn kast en loop naar de badkamer.
Daar ga ik lekker onder de douche staan.
Ik zing luid en vals het liedje, Just Dance van Lady Gaga. Na een lange warme douche kom ik eindelijk onder de douche vandaan. Ik droog me af. Doe mijn ondergoed aan en loop snel terug naar mijn kamer. Daar trek ik mijn kledingkast open en zoek snel een leuk jurkje uit. Ik strom de trap af en ga uitgebreid ontbijten. Nikita komt binnen. Ze gaat tegen over me zitten. 'Ga je zo mee winkelen?' vraagt Nikita. 'Jah, hoezo?' vraag ik verbaast. 'Je haar zit helemaal door de war en je hebt ook nog geen make-up op' grinnekt ze. 'Doe ik zo dan nog wel even' zeg ik. 'Wat?! dan moet ik nog langer wachten' kreunt Nikita. 'Jammer dan, krijg je als ik zo woest uit bed word gehaald' zeg ik gemeen terug. Nikita zucht. Ik loop langzaam weer naar boven, en doe mijn haar goed en mijn make-up op. Ik kijk nog even in de spiegel, en loop dan rustig weer naar beneden. 'Eindelijk je bent klaar kom!' roept Nikita opgelucht. Ik trek snel mijn schoenen aan en loop naar het centrum met Nikita. We hoeven geen jas aan want het is lekker warm buiten, net zoals het hoort in de zomer.

*Aangekomen in het centrum*

Nikita POV:

Ik ben al helemaal hyper als we in het centrum aankomen. Ook Naminé is al wat vrolijker sinds we hier zijn. 'Daarheen!' roep ik naar Naminé. 'Hé dat wilde ik net ook tegen jou zeggen.' lachte Naminé. We lopen gelijk de winkel al lachend in. Door de mensen in de winkel worden we wat raar aangekeken, maar dat kan ons niks schelen. We lopen naar een rekje met jurkjes. We neuzen wat bij de jurkjes rond en pakken allebei tegelijk een jurk die heel erg op elkaar lijken. 'Deze ik leuk!' zeggen we tegelijk. 'Zullen we passen?' Vraagt Naminé. Ik knik en we passen onze jurkjes. We showen ze aan elkaar en we keuren die van elkaar goed. 'Ik wil deze.' Zegt Naminé. Ondertussen kijk ik naar het prijskaartje en schrik me rot. 'Ga jij het betalen dan?' vraag ik teleurgesteld. 'Hoezo?' vraagt Naminé en ook zij kijkt naar het prijskaartje. Ineens vertrekt haar gezicht en blijft het stil. 'Verder kijken?' Vraag ik teleurgesteld om de stilte te verbreken.

Nemen ze de jurk?? Of toch niet??

Reageer (2)

  • Fabulouis

    Hiip <33
    Verder!

    1 decennium geleden
  • Ashlynn

    CUWL «33

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen