Foto bij Love 5.

Dit is een beetje een korter stukje maar ik heb er nog 1tje geschreven en ik zal het zo dadelijk opladen.

@LouisxLiam Mijn examens waren redelijk goed gegaan maar ja dat is altijd afwachten :)

Josche P.O.V.

*Flashback*
Aan: Josche
Van: Charlien
Natuurlijk, lijkt me leuk! J <3


Had ik meteen terug gestuurd. Opeens hoorde ik voetstappen op de gang, het kwam richting mijn kamer. De deur van mijn kamer ging open ‘Josche?’ hoorde ik iemand zeggen ‘Ja…?’ ‘Ga eens slapen het is al laat!’ Ik zag dat het mijn vader was en keek naar de klok, 00:04 stond erop ‘Oke papa, slaapwel!’ ‘Ja, slaapwel!’ zei hij en hij deed de deur dicht, ik viel meteen in slaap.

Ik werd wakker van de zon die door mijn venster scheen. Ik keek onmiddellijk op mijn gsm. 4 ongelezen berichten stond er op. Ik opende het eerste berichtje.

Aan: Charlien
Van: Josche
Oke dan zie ik je morgen in Hasselt! C <3


Las ik, ik ging me onmiddellijk klaarmaken. Ik nam een kort jeans shortje en een groen topje uit mijn kast en liep naar de badkamer. Toen ik klaar was liep ik naar beneden. ‘Zo wat ben jij al vroeg op!’ zie mijn moeder ‘Ook een goedemorgen, ik ga shoppen in Hasselt met de meiden.’ ‘Alle dan veel plezier!’ zei ze. Ik name een boterham en at deze zo snel mogelijk als ik kon op. ‘Tot straks ma, het wordt waarschijnlijk laat dus je hoeft niets voor mij te maken deze middag.’ Riep ik toen ik mijn tas nam en de deur uitliep.


*8 jaar later*
Hier zat ik dan in de zetel samen met Axelle. Zayn was net vertrokken naar het concert met Acel die zo graag me wou. Axel is onze oudste zoon hij is 4 jaar en Axelle is onze dochter ze is 2 jaar. ‘Mama?’ ‘Ja lieverd?’ ‘Ik wil ook mee!’ zei Axelle ‘Je bent veel te jong en je moet bijna gaan slapen lieverd, een ander keertje oke?’ ‘Oke mama’ zei ze.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen