Foto bij 34.

Ben er weer!! (Eigenlijk al sinds maandag (A) )
Maar ik had gelijk een sleepover, op een trampoline XD en toen moest ik bij slapen, en had gelijk weer een sleepover waar we Luus niet hebben laten slapen (A) en toen moest ik weer bij slapen (A)

Veel lees plezier!
X.

Ik ga niet verder voor ik 6 reacties heb (A) dubbele reacties telt niet!

De rest van de middag las ik boeken uit onze eigen bibliotheek, bedacht namen voor de baby, maakte een ontwerp voor de kamer voor de 2 geslachten en reed nog even paard en toen was het tijd om me om te kleden voor het familie feest. Ik haalde mijn make-up er af en ging douchen, krulde mijn haren en maakte ze in model. Ik deed de jurk aan. Ik had gekozen voor een witte jurk met rond mijn boven lichaam mooie sierlijke zwarte stiksels met bij passende High Heels. Ik deed grote diamanten oorbellen in en een ring met het familie wapen, ik deed ook nog een soort tiara op. Ik deed mijn make-up heel mooi en sierlijk op. Ik ging voor mijn grote spiegel staan en zag er wonderschoon uit al zei ik het zelf. ‘Schat kom snel! De eerste gasten zijn er!’ riep mijn moeder van onder. ‘Ik kom al!’ ik liep snel naar de deur en ging de trap af zoals ik het geleerd had. In de linkerhand de trap leuning en in de rechterhand een deel van mijn jurk. Rechtop met een geheven hoofd. Moeder slaakte een zucht van tevredenheid. ‘Dat is mijn dochter’ zei ze trots. ‘Kom er gauw bij staan’ zei vader.
Tijdens het avond eten was het super gezellig. Iedereen kletste gezellig bij en genoot van het eten. Al mijn nichtjes en nichten zitten of zaten op Beauxbatons. Ik vond het maar saai klinken op Hogwarts gebeurt er tenminste nog wat leuks en spannends. En toen kregen we het lang verwachtte toetje. Verwarmde appel taart met slagroom, vanille en chocolade ijs met daarboven op warme chocolade saus. Het was het recept van mijn grootsmoeders Oma. Het was werkelijk zalig iedereen was er stil van en genoot van het toetje. Nadat iedereen hem op had kwam Beau binnen gevlogen. Hij landde voor me met een rol perkament met mijn lintje er om! ‘Excuseert u mij even’ zei ik beleefd. Ik stond op ‘Beau’ zei ik. Hij reageerde gelijk door op mijn schouder te gaan zitten. Ik liep naar mijn kamer waar ik op de bank ging zitten. Ik pakte de rol en zette beau op een stoel leuning. Kyra kwam aan gelopen, sprong op mijn schoot en ging liggen. Ik maakte het lintje los waardoor het perkament open rolde en las.
“Lieve Rose,” hij was van Hermione
“Nee ik heb morgen niks te doen en ik zou me vereerd voelen als ik mocht komen, mijn ouders gaan morgen langs bij vrienden en die hebben vreselijke kinderen, dus ik ben blij dat ik mocht gaan van mijn ouders. Hoe laat kom je ongeveer? Mijn adres is Prince Charles Street nummer 10 in the Bottom. Het is een klein dorp net buiten Londen.
Groetjes Hermione”
‘Schat kom je? Het bal gaat zo beginnen’ zei mijn moeder die binnen kwam. ‘Ja natuurlijk moeder’ en ik legde de brief weg en haalde Kyra van mijn schoot. ‘Van wie was die brief?’ ‘Van Hermione, ik had haar uitgenodigd weet u nog?’ ‘O ja mocht ze?’ ‘Ja! Ik moet alleen nog even zeggen hoe laat ik morgen kom’ Nadat gedaan te hebben liep ik met moeder naar beneden. We liepen naar de balzaal waar iedereen stond te wachten. Moeder liep richting een klein podium en zei ‘Voor we de bepalende dans gaan doen is het tijd voor de jaarlijkse vader dochter dans’ we klapten en ze liep weer van het podium en ik liep naar vader omdat wij de dans zouden openen. Toen we klaar stonden begonnen we te dansen. Vanuit mijn ooghoeken zag ik moeder trots naar me kijken. Langzamerhand zag ik steeds meer vaders en dochters de dansvloer op komen.

Reageer (1)

  • TouyaRima

    OhmyWHAAAT ?? Isn't that Cheryl ?? ;O
    Haha, nooit zou ik zo'n jurk aantrekken xD
    Gheghe... Ik nog steeds helemaal kapot en jij trots dat je me niet hebt laten slapen --'' Wat hou ik toch van je (A)
    Zou je me ergens toch nog kunnen doorsturen wat er allemaal gebeurt ??
    Thankyou =3
    More ?? (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen