Foto bij 33.

Ik heb weer internet!!
En daarom dit stukje =D
Veel lees plezier!
X.
Reacties? (a)

‘Maar dat is geweldig!’ riep ik blij uit. ‘Vind je dat echt?’ vroeg mijn vader. ‘Maar natuurlijk’ en ik maakte een raar soort wiebel dansje door de kamer. ‘Mag ik helpen met de namen? Aah toe?’ mijn vader en moeder knikten blij. ‘Jeah!’ riep ik weer blij uit. Toen kwamen er een stuk of 5, 6 uilen binnen vliegen. Die allemaal in een keurige rij op de tafel voor me landen. Een van de uilen was sneeuwwit en kwam me bekend voor het was Hedwig! Ze had 2 brieven in haar snavel. ‘Hedwig!’ en ik gebaarde dat ze naar me toe moest komen. Ze vloog naar me toe en landde op mijn schouder. Ik pakte de 2 brieven en die van de andere uilen. Ik herkende ook de uil van Sylvana, Sam, Blaise en er waren ook 2 onbekende uilen. Een grote Oehoe en een grote bos uil. Nadat ik alle brieven had vlogen ze weer weg behalve Hedwig. ‘Ik ga even naar boven’ ‘Is goed’ zeiden mijn ouders die in gesprek waren. Boven ging Hedwig gelijk naar Beau die met zijn kop onder de vleugel stond te slapen. Slaperig keek hij op wie er naast hem kwam zitten, zag Hedwig kraste iets en ging weer slapen. Ik ging op het bed zitten en maakte de eerste brief open. Hij was van Harry.

“Hallo lieve Rose,
Bedankt voor de heerlijke bonbons en de foto. Het betekend echt heel veel voor me. Bij de Dursleys kreeg ik anders een paar oude sokken van Uncle Vernon. Ik hoop dat je het erg naar je zin hebt! Ron Fred en George en ik wel. Percy zit alleen maar nors ver van ons vandaan. Oh ja ik heb ook een vreemd pakje gekregen, er zat een Invisible Cloak in en hij was van onze vader geweest.
Groetjes Harry”

Gelijk schreef ik een brief terug.

“Hallo Harry,
Ik ben blij dat je mijn cadeautjes leuk vind. Wat een stomme mensen die Dursleys! Een paar oude sokken, hoe durven ze! Ja ik heb het erg naar mijn zin! Ik kijk erg uit naar vanavond, dan gaan we kerst vieren met de hele familie! Ik heb ook een vreemd pakje gekregen. Ik weet nog niet wat er in zit, ik mag mijn cadeautjes vanavond pas uitpakken. Wat een saaie kip die Percy!
Veel liefs Rose”

Ik rolde het perkament op en deed er een lintje om heen. De 2e brief was van Ron.

“Hallo Rose,
Ik ben je echt eeuwig dankbaar! 9 kaartjes! Hoe kom je er aan?! En in de Top Box nog wel! O ja nog bedankt voor de lekkere bonbons, ze waren echt heerlijk! Ik moest je van Fred en George ook nog heel erg bedanken, en dat ze hem zeker zullen gebruiken! Ik hoop dat je het naar je zien hebt
Groet Ron”

Ik had Ron 9 kaartjes gegeven voor de wedstrijd met de Cambride Cannons. Fred en George had ik de 101 manieren om een leraar of conciërge beet te nemen gegeven. Ik hoop dat Filch het overleeft, dus niet. Natuurlijk schreef ik ook gelijk een brief terug. Nadat ik dat had gedaan keek ik naar de andere brieven. Ze waren van Sam, Blaise, Sylvana en van Hermione.

“Hallo Rose,
Heel erg bedankt voor de boeken! Ik zal ze met heel veel plezier lezen en in de hoop dat ik er wat van leer. Ook heel erg bedankt voor de lekkere bonbons, ik heb er 1 geproefd en ze zijn echt heerlijk! Ik hoop dat je het naar je zin hebt en nog een fijne kerst!
Groetjes Hermione”

“Hallo Hermione,
Alsjeblieft voor de boeken en bonbons. Ik heb het erg naar mijn zin en jij? Heb je morgen iets te doen? Ik wou je anders graag uitnodigen voor her feest van morgen dat mijn ouders geven. Ik haal je dan morgen vroeg op en dan gaan we de hele middag iets leuks doen en klaar maken voor het feest. Je kunt blijven slapen want het wordt een beetje laat. Je hoeft geen kleding voor het feest mee te nemen dat heb ik wel. Laat me alsjeblieft weten voor morgen of je kan! Kun je dan ook je adres geven? Zodat ik weet waar je woont. Gebruik Beau maar om een antwoord terug te sturen.
Groetjes Rose”

Ik rolde het perkament weer op en deed er een lintje om. Ik gaf de 2 brieven voor Harry en Ron aan Hedwig en de brief aan Hermione aan Beau net als die van Sam, Blaise en Sylvana. ‘Die van Hermione moet je als laatste bezorgen’ zei ik tegen Beau. ‘En je moet dan daar wachten tot ze een antwoord terug schrijft goed?’ Beau knikte en vloog samen met Hedwig weg.

Reageer (1)

  • TouyaRima

    More ?? (flower)(heart2)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen