Foto bij Love 4.

Hier is het dan, sorry voor het lange wachten maar ik had examens en deze zijn nu eindelijk gedaan! Nu alleen maar hopen dat ik door ben!

Charlien P.O.V.

*Flashback*

Mijn mama was mij komen ophalen na onze namiddag relaxen. Toen we thuis kwamen had ik onmiddellijk Laura gebeld. Voor dat ik aan mijn mama vroeg of ik mee mocht gaan naar Londen. Laura had me vertelt dat we zaterdag al vertrokken en natuurlijk had ik dan nieuwe kleren nodig voor de jongens te ontmoeten. Ik rapte mijn moed bijeen en ging naar mijn mama ‘Mama, uhm, ik moet je iets vertellen.’ zei ik ‘Tuurlijk vertel maar!’ ‘Wel, Maïte heeft een wedstrijd gewonnen van Studio Brussel van 5 personen en nu vroeg ze zich af of ik mee mocht gaan.’ ‘En wat voor een wedstrijd is het dan wel?’ vroeg mijn mama ‘Ze heeft 5 tickets gewonnen voor een Meet & Greet met One Direction in Londen.’ ‘In Londen? Maar Charlien dat is nogal ver.’ ‘Komaan mama, ik ben 17, ik kan echt wel voor mezelf zorgen!’ ‘Oke dan, maar je belt me onmiddellijk als je aankomt in Londen’ ‘Ja mama, maar nog iets mag ik misschien wat geld lenen voor te gaan shoppen?’ ‘Hoeveel heb je nodig?’ vroeg ze ‘Uhm, 100 euro of zo iets.’ Zei ik heel stil, ze zuchtte maar ging toen haar handtas halen en nam haar portemonnee eruit en gaf me 100 euro ‘Dankjewel mama!’ zei ik en gaf haar een kus op haar wang, ze glimlachte. Ik liep onmiddellijk naar mijn en kamer en nam mijn gsm.

Aan: Josche, Maïte, Bo en Laura
Van: Charlien
Wie gaat er morgen mee shoppen? <3 C



*8 jaar later*

Louis was net naar boven gelopen om Sarah in haar bedje te leggen. Sarah is onze dochter, ze is 1 jaar oud. Hij bleef nogal lang weg dus ging ik even kijken. Ik wilde naar beginnen gaan toen ik Louis zachtjes hoorde zingen. Daarom besloot ik om in de deuropening te blijven staan kijken. ‘ 'Cause it's gotta be you, only you.’ zong hij. Toen hij zag dat ze uiteindelijk aan het slapen was draaide hij zich om en zag mij staan. Hij liep naar me toe en gaf me een kus ‘Ik hou van je.’ zei hij ‘Ik ook van jou, Lou.’ hij glimlachte toen ik dit zei. We liepen samen de kamer uit en gingen naar de woonkamer ‘Kom je mee naar het concert? ‘ vroeg hij ‘Sorry Lou, ik kan Sarah niet alleen laten’ ‘Misschien kan de buurvrouw op haar passen’ zei hij ‘Nee Lou, ik blijf liever thuis, sorry. Ik zal volgende keer meekomen’ ‘Oke’ zei hij met een bedroef gezicht ‘Wel, ik ga me dan maar eens klaarmaken’ en hij liep naar de badkamer. Ik ging in de zetel zitten en zette de tv aan.10 minuten later was hij al klaar ‘Charlien, ik ga vertrekken hé’ zei hij ‘Oke Lou, rij voorzichtig en good luck!’ zei ik en daarna gaf ik hem nog snel een kus op zijn lippen. Daarna liep hij naar de deur en deed deze open, ik ging nog even in de deuropening staan en zwaaide terwijl hij in de auto stapte en weg reed.

Reageer (1)

  • SpecialMofo

    Was je examen goed gegaan, voor je gevoel?

    Snel verder!(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen