Foto bij ``70``

'stop de medicijnen dan maar' zegt Dean. Hij kijkt naar Sam en die knikt. 'dit klinkt misschien raar, maar jullie gaan daar niet over. Haar zus heeft het al bepaald.' de broers kijken elkaar verbaasd aan. 'zus? Maar die heeft ze niet' de dokter schud zijn hoofd en wijst naar de vrouw die aan mijn bed staat. Ze aait liefkozend mijn hoofd. 'het is al goed. Ik ben bij je' zegt ze zacht. Er komen een paar zusters binnen. 'we gaan nu de medicatie stoppen en dan komt ze snel bij' de vrouw knikt en neemt een beetje afstand zodat de zusters en dokter hun werk kunnen doen.

'Sam wie is dat?' Sam kijkt door het raam naar de vrouw. 'hoe moet ik dat nou weer weten' antwoordt hij gehumeurd. Ze kijken allebei door het raam naar de vrouw. Ze kijkt op en lacht naar ze. Haar haren zijn bruin en ze heeft donkere ogen. Sam huivert en kijkt naar Dean. ‘ik heb het gevoel dat zij alleen maar iets slechts met Alex van plan is’ Dean stemt in.

‘wat is deze leegte?’ ik loop in een zwarte ruimte. ‘kan je me horen?’ ik knik maar weet niet of diegene me had gehoord. ‘ik kom je helpen, zo meteen wordt je wakker, en je kunt je misschien helemaal niets herinneren.’ Ik ga op de grond zitten en sluit mijn ogen. Uit het niets komt de stijfheid in mijn schouder terug en krijg ik bijna geen lucht. ‘Luister naar je hart en dan weet je wie je kan vertrouwen’
Mijn ogen schieten open en ik hap naar lucht. ‘ze is wakker’ kuchend wordt ik overeind gezet en kijk ik om me heen. Waar ben ik? En wie zijn al die mensen om me heen. ‘Alex, je bent er weer. Je moet me herkennen ik ben het, je zus Tatjanna’ langzaam knik ik. Ik weet niet wie ze is maar als ze me zus is dan kan ik haar vertrouwen toch?
‘de enige manier om haar weer haar geheugen terug te laten krijgen is zoveel mogelijk met haar te praten, en misschien dingen te laten zien die ze deed voordat ze hier kwam’ de broers stappen naar binnen en kijken lang naar de vrouw. Als de dokters weg zijn sluit Sam snel de deur. ‘en wat is jouw naam?’ de vrouw komt omhoog en kijkt naar Dean. ‘Ik ben Tatjanna, de zus van Alex’ ik kijk van de een naar de ander. ‘sexy naam, ik had ooit een lapdance van een meisje met die naam gehad. Er is alleen een probleem, ik vertrouw je alleen niet. Wat moet je van Alex. Ze heeft geen zus’ de vrouw lijkt geschokt. ‘maar wie zijn jullie dan?’ onderbreek ik ze.

Reageer (2)

  • FallinTime

    oooh ik ben je zus tatjana wtf xD
    nice played

    1 decennium geleden
  • GetHimAPony

    IK HEB ECHT LETTERLIJK TRANEN IN MIJN OGEN VAN HET LACHEN DOOR DIE FOTO TE ZIEN XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD IK ZIT HIER ECHT ALS EEN IDIOOT TE LACHEN ACHTER MIJN PC.
    EN DAN NOG DIE AWESOME OPMERKING VAN DEAN XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen