*** Jack's pov ***

"Kelly, ik heb een afspraak nodig bij dokter Jamie. " meld ik aan de receptioniste. "Maar Jack, zij kan niets meer voor jou betekenen. Lily is wakker en gezond." redeneert ze verward. "Ik heb haar nodig Kelly,ze moet me raad geven wat ik met Lily moet doen. We hebben relatieproblemen." leg ik zo vaag mogelijk uit. "Dan moet je bij dokter More zijn. Zij is een relatietherapeut. " raadt ze me aan. "Kelly, het is niet echt het moment moeilijk te doen." raad ik haar op mijn beurt aan. "Jack, het spijt me maar elke dokter heeft zijn vak. Ik maak je voor morgen om 11 uur een afspraak bij dokter More." besluit ze. "whatever" Geïrriteerd loop ik naar buiten.

Als ik die avond heel All time low heb ingelicht over de situatie zit iedereen er verslagen bij. Niemand had dit gedacht of verwacht, Lily was altijd zo een lief en voorbeeldig meisje. Schijn bedriegt. Ik heb mijn lesje wel geleerd, don't fall in love.

De volgende dag zit ik bij dokter More stipt op tijd in haar praktijk. "Meneer Barakat, zet u maar neer. Waar is uw partner?" valt ze meteen met de deur in huis. "Ze komt niet. Ze weet zelfs niet dat ik hier zit." antwoord ik ongeïnteresseerd. "Hoe wilt u dan dat ik u help in uw relatie?" vraagt ze verward. "Dat is het hem nou net. U moet niet helpen, of u kan zelfs niet helpen. Ze heeft me bedrogen met haar ex van 5 jaar geleden. Ik heb haar koffers al gepakt. Zodra ze uit het ziekenhuis is, kan ze meteen haar koffers inladen en vertrekken voorgoed." verduidelijk ik haar. "Al wat ik nodig heb is iemand waar ik mijn hart bij kan luchten, en dat kan ik bij dokter Jamie. Maar nee, Kelly moest weer koppig zijn en me een afspraak bij u maken. Ik heb niets tegen u, versta me zeker niet verkeerd. Maar u bent dokter Jamie niet. Als je met dokter Jamie praat, dan is het net alsof je tegen je beste vriend praat, alleen krijg je bij haar dan een professioneel antwoord." leg ik haar uit. "Kan u er alstublieft voor zorgen dat ik bij dokter Jamie kan gaan?" vraag ik wanhopig. "Elke dokter heeft zijn vak, u kan niet bij haar terecht voor zoiets. Er werd onder de dokters afgesproken dat we enkel patiënten naar elkaar doorverwijzen indien het nodig is, en dan bedoel ik niet voor een banaal voorval zoals dat van u." antwoordt ze nogal onvriendelijk. "Maar dokter, ik moet haar zien, ik moet haar spreken... Zij weet wat ze moet zeggen zodat ik me beter voel." reageer ik wanhopig. "Meneer Barakat, u weet mijn antwoord en daar wijk ik niet van af." reageert ze kort. "Dokter, ik ben Jack Barakat, weet u dat?" vraag ik haar. "Natuurlijk weet ik dat." antwoordt ze. "Dan weet u misschien ook dat ik heel kinderachtig en irritant kan zijn." waarschuw ik haar. "Ik waarschuw u, meneer Barakat. Don't underestimate me." antwoordt ze op haar beurt. Mijn eerste gedacht? Challenge accepted.

Reageer (2)

  • VampireMouse

    Lol ben benieuwd hoe dit af gaat lopen snel verder ik ga me nu maar is aan kleden kusjes hou van jou g ekkie en last je wat weten als je het weet voor de vrijdag in augustus xx

    1 decennium geleden
  • KatRaven

    (headbang)(headbang) :P
    snel verder!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen