Foto bij Q&A

Ha, dachten jullie dat er een nieuw hoofdstuk kwam? Nee, pas als jullie mijn vragen hebben beantwoord ^^
Hou van jullie!!!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • ECHELONPOWER

    Ik keek vroeger altijd naar Big Time Rush op TV ;D
    Dus ik vind het niet erg als BTR erin komt en ook niet als 1D erin komt :-D
    Ik lees dit verhaal omdat 30 Seconds To Mars erin zit xD
    Ik luister vaak naar Beyond December, het is nog een onbekend bandje uit australië maar de Jongens erin zijn HOT ;p en k luister naar Simple Plan, Fall Out Boy en Cobra Starship.
    Wie zijn jullie favoriete acteurs, actrices? JARED! omg ik ben awkward xD
    Ik heb nog nooit gehuild bij een film, alleen 1x bij een documentaire op Discovery Channel. Ik zat toen dus met me hondje op schoot te huilen omdat er dieren werden mishandeld en dood gingen.

    1 decennium geleden
  • SugarPlum

    jeej btr die zyn suuuuuper grappig, en ik heb niet speciaal iets met 1D maar dat maakt niets uit, qua muziek ben k fan van marina and the diamonds, bigbang, 2ne1 en the fray, mijn favoriete films zyn harry potter, the hunger games twilight enzo favo series: the vampire diaries, the borgias rome, ... acteurs: alexander ludwig, alexander skarsgard
    ik lees het vooral omdat ik de ontwikkeling van de karakters echt geweldig is en je hebt mijn soort humor en oh ja mijn laatste nieuwe obsessie in
    TRUE BLOOD (H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)

    1 decennium geleden
  • Karrueche

    Well, ook al lees ik dit verhaal pas sinds kort, toch voelde ik me geneigd om te antwoorden gewoon, omdat het kan ;D Ik vind je verhaal heel nice, dat je dat even weet. Haha. Omdat het gewoon 'anders' is. Wel in positieve zin of course. Het is niet zo'n standaard voorspellend verhaaltje waar je na 30 hoofdstukken al uitgelezen bent. Ik verwacht eigenlijk verder niks. Ik vind het leuk hoe je schrijft en laat het verhaal wel over me heen komen haha. BTR ken ik verder niet echt. Oeh, ik ben slecht I know. Maar het wordt vast wel leuk(; Qua muziek ben ik verder niet zo moeilijk. Ik bedoel ik ben gek van Mac Miller en al die shit, maar ik vind Joe Brooks, om maar een voorbeeld te geven, ook wel awesome.(: De mooiste huilfilm blijft toch echt wel The Titanic. Hoe oud en zo niet mijn type film deze ook mag zijn, het blijft mooi. Verder hou ik meer van horror en thrillers like Nightmare on Elmstreet. Johnny Depp blijft voor mij toch wel de #1 acteur, omdat ik vind dat die man gewoon top speelt. <3

    1 decennium geleden
  • Koala

    Ik ben geen fan van BTR, maar ik ven ook niet echt fan van Justin Bieber en daar lees ik wel stories over, dus voor mij maakt het niet uit. One Direction vind ik wel heel leuk hihi, dus dat mag van mij altijd.
    Waarom ik dit verhaal lees? Uh, ja, hier komt een heel oppervlakkig antwoord: Jared Leto is hot. En voor de rest, wel, ik heb een beetje ervaring met eetstoornissen en dus sprak het me wel aan.
    Mijn favoriete artiest is sowieso Bon Iver, met heel mijn hart. Ik hou niet van up-beat muxiek, zoals die van One Direction, maar meer van rustige muziek. Maar ja toch, om één of andere vreemde reden waar ik niet precies mijn vinger op kan leggen, hou ik toch van One Direction. Eigenlijk luister ik van alle soorten muziek omdat ik me heel snel kan aanpassen, maar mijn voorkeur ligt toch bij de rustige, ietwat gevoeligere muziek. Voor de rest hou ik ook nog van Lykke Li, The XX, Ed Sheeran enzovoort.
    Favoriete actrices en acteurs heb ik eigenlijk niet echt omdat ik weinig tv kijk, maar als ik dan toch moet kiezen, dan is het Ed Westwick of Tom Felton of Robert Sheehan. En aan de vrouwelijke kant Angelina Jolie en Antonia Thomas.
    Zoals ik al zei: ik kijk niet echt veel films, wel series en degene waar ik het meest bij heb gehuild is Skins en het meest gelachen is Misfits. (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen