Foto bij (29)-

's avonds moesten we blijkbaar meteen vertrekken. We -sorry, de jongens- hadden nog 1 concert in Duitsland en daarna zouden we naar polen en vooral Oost-Europa reizen. Ik keek er eigenlijk naar uit, maar ik bleef met een paar vragen zitten.
'Bi-ill, hoe moeten Sarah en ik terug naar school? We zijn nog maar 17 en dus leerplichtig.' zei ik. Sarah keek geïrriteerd op.
'Daar moest je hen niet aan herinneren, het had nu eens leuk kunnen zijn.' zei ze van op Toms schoot. Het was weer het oude groepje, want BVB zaten in hun eigen tourbus die ergens achter ons reed.
'We hebben een privéleerkracht voor jullie gehuurd.' zei Bill eenvoudig, ik wou hem nog wel een paar dingen vragen -nu ik voornamelijk over mijn boze bui heen was- maar het was duidelijk dat Zinzi om zijn aandacht vroeg. NIet letterlijk, maar ze liet haar ketting voor zijn gezicht bungelen en Bill leek er naar te grijpen als een klein katje. Ik glimlachte en liet mijn hoofd tegen Georg schouder hangen. Hij wreef over mijn hoofd.
'Ik hoop dat we bijna stoppen, want ik wil douchen.' mompelde hij zacht. Ik keek hem verbaast aan. Hij glimlachtte.
'Misschien wist je dat nog niet, maar op de Duitse snelwegen is er geen snelheidsbeperking, en aan die snelheid in een rijdende bus douchen is niet aangeraden.' zei hij grijnzend.
'Heb je het al eens geprobeerd?' vroeg ik. Hij schudde zijn hoofd, maar wees naar TOm. Aan de manier waarop hij glimlachte, kon ik opmaken dat hij er niet zonder blauwe plekken vanaf was gekomen. Wat maakte het uit.

Ik stapte uit toen we eindelijk stopten, blijkbaar bleven we hier -in the middle of nowhere- anderhalf uur wachten omdat de chauffeur moest rusten. Blijkbaar was ik niet de enige die uitgestapt was.
'EIndelijk, we kunnen naar buiten!' hoorde ik Andy roepen. Ik ging kijken. Meteen stonden hij met een sigaret in zijn mond tegen een muurtje geleund. Ik ging naast hem hangen.
'Waar is noobcake?' vroeg hij glimlachend. Ik gaf hem een duw, om me te pesten blies hij een heleboel rook in mijn gezicht. Hij wist dat ik er niet tegen kon.

Reageer (5)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen