Foto bij episode 8: Japan here we come!

Het Raimon team heeft een nieuwe coach aangesteld gekregen,Kira Hitomiko.
Het team is met de Raimon Caravan vertrokken en zoekt de beste spelers over het hele land om uiteindelijk Gemini Storm te stoppen.
Ook zijn de namen van de verwonden voetballeden van Raimon zijn bekend. Shishido Sakichi,Kageno Jin,Shourinji Ayumu en Handa Shinichi.

Mark en Dylan zuchtte opgelucht.Het was niet Kazuya maar ene Handa die in het ziekenhuis lag.
'Ze zijn veilig.' Zei Dylan en Mark knikte.De rest van de vlucht hielden ze zichzelf bezig met muziek,lezen,film kijken.Na een tijdje keek Dylan naar Mark.
'Raimon is al vertrokken.Wat gaan wij,kunnen wij doen in Japan?' Vroeg Dylan.
'Wij gaan ook spelers zoeken.Speler die willen en durven te vechten.We maken een team en dagen ze uit.Ons team zal onverslaanbaar worden.' Vertelde Mark.
'Maar...hoe weet je zeker dat we onverslaanbaar worden?' Vroeg DYlan zacht.
'Iedereen daar,iedereen in Japan voelt de pijn die de aliens hebben aangericht.A strong heart can't be defeated,right?' Antwoorde Mark.Dylan knikte.Een paar uur later werd aangekondigd dat iedereen zijn riem vast moest doen.Ze gingen landen.
"We zullen landen op het vliegveld aan de rand van Tokyo.De temperatuur is 9 graden,het regent.Het is 20:14. Wij hopen dat U een fijne vlucht heeft gehad." Zei een vrouwlijke stem door de speakers van het vliegtuig en even later landen ze op het vliegveld.Mark en Dylan liepen naar buiten,haalden hun tassen op en liepen naar buiten.
'Sumimasen' Zei Mark terwijl hij een vrouw aanspraak.
'Dono yo ni wareware wa Tokyo de okonau?' Vroeg Mark hoe hij in Tokyo kon komen.Gelukkig had Kazuya, Mark en Dylan Japans geleerd. Japaners zijn namelijk niet de beste in Engels. Alleen kanji lezen konden ze niet maar dat is ook heel moeilijk om te leren als je neit van nature Japans bent. De vrouw legde aan Mark en Dylan uit dat ze met de bus de stad in konden.Mark kocht 2 buskaartjes en ze reden met de bus Tokyo binnen.Nog wel in de buitenwijken(bij de rand van de stad) stapten Mark en Dylan uit.
'Konban wa.' Zei Dylan en wenste de chauffeur een goedenavond.De regen zorgde ervoor dat ze meteen drijfnat werden.Omdat het al donker was én het regende,konden Mark en Dylan amper een hand voor ogen zien.Op een gegeven moment hoorde Mark een dof geluid,meerdere keren achter elkaar.Mark hield zijn hand op waardoor Dylan stopte met praten.Ze liepen richting het geluid.Er stond een jongen,Mark schatte hem 1 of 2 jaar jonger dan hun,met een bal. Agressief schopte hij de bal tegen een muur.
'Waarom moest dit gebeuren?Waarom moesten we verliezen?' Schreeuwde de jongen boven de regen uit.
'Die aliens verwoesten alles!Waarom wij?Waarom?!' Riep de jongen en schopte de bal keihard tegen de muur.De bal kaatste van de muur af en knalde tegen de jongen die daardoor naar achteren viel.Mark rende naar hem toe.
'daijobudesuka?' Vroeg Mark aan de jongen of hij oke was.Mark hielp hem overeind.Dylan en Mark merkte op dat de jongen een pleister op zijn wang had,een verband rond zijn pols en nog een pleister op zijn knie.De jongen knikte.
'Wat is je naam,op welke school zit je?' Vroeg Dylan.
'Chaki Shiito en mijn school...mijn school is verwoest maar het was Kasamino.' Antwoorde de jongen.Opeens schoot er een bliksemflits door de lucht.Het begon te onweren.Shiito greep zijn voetbal en rende een straat in,plots draaide hij zich nog om.
'Kom mee naar mijn huis!' Riep Shiito boven het onweer en zwaaide in de richting.

oke wat langer dan de bedoeling is maar oke.Kasamino dub naam is Umbrella voor degene die het niet wisten welke school het was.Dit is Chaki Shiito:



ps op de map bovenaan staat een endou hoofdje die moeten jullie negeren want dat is natuurlijk niet waar Mak en Dylan nu zijn.

Reageer (3)

  • Pkmnfan

    Coool hoofdstukkie;D

    1 decennium geleden
  • Amami

    Snel veder ^^

    1 decennium geleden
  • odette12

    chaki Shiito was toch de school die niet wilden vechten met Reize en Raimon nam toch hun plaats in?

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen