Foto bij episode 6: Prepare!

Zo opeens naar Japan waar gevaar dreigt,alleen jij en een vriend.Tja dat zullen jouw ouders toch ook niet toestaan wat dan? Enigste optie: liegen voor bestwil.

Mark stond voor de eettafel waar zijn ouder aan zaten met Dylan achter zich. Dylan had daarvoor zijn ouders gebeld en die hadden na een tijdje toestemming gegeven dat Dylan naar Japan mocht met Mark.Dylan's moeder zou online tickets kopen voor een vlucht die nog vrije plekken had. Ze zouden morgen vertrekken.
'Mam,pap mag ik naar Japan?' Vroeg Mark.Zijn ouders keken elkaar aan.
'Hoezo?' Vroeg zijn moeder.
'Wij...we missen Kazuya erg dus we willen naar Raimon toe.Zijn school.' Antwoorde Mark. Zijn ouders waren streng vooral omdat ze bezorgt waren.Als hij zou vertellen dat hij tegen de Aliens wilde vechten zouden ze heb van ze lang zal ze leven niet laten gaan.
'Kunnen jullie niet wachten tot de vakantie?' Vroeg zijn vader.Mark en Dylan schudde allebei hun hoofd.
'Nee dat kunnen we niet.Alstublieft,Dylan mag van zijn ouders.' Probeerde Mark.Mark's moeder dacht na.
'En je kan ons verzekeren dat je veilig in Japan aankomt?' Vroeg ze.
'Kazuya en Asuka komen ons ophalen bij het vliegveld en dan gaan we met de bus naar Raimon toe.We blijven er een paar weken.We volgend daar les en trainen met hun voetbalteam.' Vertelde Mark,gelogen natuurlijk maar het is een geloofwaardig verhaal.Mark's vader knikte naar Mark's moeder.
'Oke Mark je mag gaan.Pa maakt vanavond nog het geld over naar Dylans moeder voor het ticket.' Besloot Mark's moeder.
'Wanneer gaan jullie en hoe zit het met Dylan?' Vroeg Mark's vader.
'Morgen en Dylan blijft hier slapen.' Antwoorde Mark.
'Maar hoe zit het dan met kleding voor Dylan?' Vroeg zijn vader.
'Dylan leent mijn kleding.' Zei Mark waarop zijn vader het gesprek beeindigde met. 'Goed ga jullie tassen maar vast inpakken.' Mark en Dylan zuchtte van opluchting.Ze draaide zich om en liepen de kamer uit.Vlak voordat Mark uit de kamer was riep zijn moeder hem tot een halt.Mark draaide zijn hoofd en vroeg wat er was.
'Beloof dat je niets gevaarlijks gaat doen.' Zei zijn moeder.Mark knikte.
'Dat beloof ik.' Zei Mark en liep naar zijn kamer.Het spijt me mam,pap.Maar jullie zullen het nooit begrijpen.Mark en Dylan pakte hun tassen in en gingen slapen.Ze moesten immers vroeg op.Vlak voordat ze naar bed gingen hadden ze nog een schokkend nieuwsbericht gekregen.
Raimon is vernietigd.Het is compleet ingestord en er zijn veel gewonden.Het voetbalteam probeerde de Aliens tegen te gaan maar dat was een ramp.De meeste zijn in het ziekenhuis beland.Waaronder een kleine jongen,een met lang haar,een met een afro en een middenvelder met bruin haar!
Een middenvelder van Raimon met bruin haar.Dat moest Kazuya zijn! Zelf hij kon ze niet aan!Hij met zijn topteam die de japanse ff heeft gewonnen!Ze stonden geen kans.Wij dan,we zijn met zijn tweeën.We kunnen niets doen.Kazuya was altijd al beter dan ons twee en hij kon het niet.Wij...wij...we zijn zo zwak.Een overweldigend gevoel van zwakte en verdroet overspoelde Mark en Dylan.




Extra(speciaal voor jullie)
Beneden in de woonkamer
Mark's vader legte zuchtend zijn krant neer en keek vanuit zijn stoel naar Mark's moeder op de bank.
'We hebben allebei het nieuws gezien,gister en vandaag.' Merkte hij op.
'De aliens die Japan aanvallen en de voetbalteams verslaan.' Antwoorde Mark's moeder met een korte samenvatting.
'Dus waarom liet je ze gaan?' Vroeg Mark's vader.
'Mark is net als jou.Altijd klaar voor zijn vrienden en altijd het gevaar opzoeken.Hij zou zoiezo gaan zelfs al verbied ik het hem.' Legde Mark's moeder uit.
'MOeten we het niet vertellen,dat we het weten?' Stelde Mark's vader voor.Mark's moeder schudde haar hoofd.
'Nee.'

Reageer (3)

  • Amami

    veder ^^

    1 decennium geleden
  • KidouYuuto

    verder Daan

    p.s je kan echt ubergoed schrijven

    1 decennium geleden
  • Pkmnfan

    Leuk hoofdstuk!;D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen