Foto bij ``60``

Met een ruk kijk ik naar voor. Ik was in slaap gevallen, maar wat was dat? Wie was dat? Ik krabbel overeind en kijk naar links. Ik moet uit dit huis, het is niet veilig. Mijn ogen zoeken naar de deur maar die is nergens te vinden. Ik voel de paniek in mijn borst kloppen. Snel hijs ik mijn tas op mijn schouder en voel hoeveel pijn mijn litteken voelt. Snel laat ik mijn tas van mijn schouder vallen en hou ik hem vast. Waarom doet hij opeens zo veel pijn. Ik kruip in elkaar van de pijn. Ik wil het uit schreeuwen maar bijt hard op mijn kaken. ‘volg mij’ ik zie een stel voeten voor me staan. Mijn beeld is wazig maar ik kan me overeind krijgen. Vaag zie ik de trenchcoat die de man aan heeft. Hij loopt voor me terwijl ik moeite moet doen om op de been te blijven. Mijn beeld verandert soms, de ene keer zie ik de man en waar ik heen moet en de andere keer zie ik hoe ik iets of iemand aanval. ‘wat is je naam?’ vraag ik zodat ik me wel op de man moet concentreren. Hij opent een deur en ik sta weer op de hei. De man draait zich een stukje om. Het is de man die ik ook in het water had gezien met het ritueel. ‘ik ben Castiel, een engel’ mijn lichaam wordt slap en ik val flauw.

‘Sam, kijk!’ Sam stopt de auto en Dean stapt snel uit. Voorzichtig strijkt hij naast me neer. ‘ het is Alex.’ Sam rent naar ons toe en kijkt om zich heen. ‘hoe komt ze hier? Ze kan nooit sneller dan ons geweest zijn.’ Dean schud zijn hoofd en strijkt een paar haren uit mijn gezicht. ‘we vragen het haar als ze weer bij komt. Maar eerst moet ze in de auto.’ Dean tilt me op en zet me voorzichtig in de auto. Sam pakt mijn tas en legt hem weer in de kofferbak als hij een veeg bloed er op ziet zitten. ‘is ze gewond?’ vraagt Sam aan Dean. Dean onderzoekt me snel en schud zijn hoofd. ‘wat dan?’ hij schudt zijn hoofd en gaat zitten.

‘dus zij heeft een deel van zijn bloed, ze weet ook hoe ze moet jagen. Als we een beetje geluk hebben kunnen we haar zo beroeren dat ze voor ons gaat’ de vrouw krijgt een gemene glimlach op haar gezicht terwijl ze ziet hoe de zwarte impala weg rijd.

Reageer (2)

  • Deetje1991

    Whooo spannend :)

    1 decennium geleden
  • Paddo

    0.o Deze is echt awesome o.0 MAAR WIE THA FCK IS DIE VROUW?!?!?!?!?!?!?! :S:S:S:S:S:S:SS:S:S

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen