Foto bij ~3-getting drunk, losing hope

Ik loop naar de steiger om te vragen naar Jack Sparrow als er een man langs loopt die zo lomp is om me in het water te duwen. gelukkig liet in mijn geboorte acte vallen voordag ik in het water viel. ik krabbel weer op de kade en begin te schreeuwen: 'hee sukkel kan je niet uitkijken met je scheurbuikkop?!' hij geeft er geen aandacht aan en loopt door.

na 2 uur zoeken word ik het wel een beetje zat. ik ga naar de bar in de haven van tortuga en ga daar aan de bar zitten. 'hee geef me een fles rum wil je...' zeg ik bot tegen de barman. hij doet er niet moeilijk over en geeft me een fles. ik geef hem een shilling en trek de kurk eraf met mijn tanden.
er komt een man naast me zitten en vraagt of ik tijd en zin heb.
'ik ben geen hoer zoals mijn moeder!!' schreeuw ik. 'oke rustig aan popje!' zegt een vieze gast met een houten oog en een mannetje met een kaal boven hoofd.
het begint al donker te worden en ik besluit maar op huis aan te gaan.
maar voordat ik weg ga vraag ik nog een fles rum. ik heb de hoop al opgeggeven maar ga toch nog 1 keer bij de haven kijken zo eigenwijs als dat ik ben.
'ik zoek Jack Sparrow, ik heb hem nodig!!' zeg ik met tranen in mijn ogen. een aardige man met een baardje draait zich om. 'Jack is de kapitein... waarom heb je hem nodig?' ik geef hem mijn geboorte-acte en wacht zijn oordeel af.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen