Foto bij ~1-how it all began

ik word weer wakker met het geschreeuw van mijn naam. 'MELODYYY!!' 'ik kom al moeder.' *zucht* denk ik weer bij mezelf. ik kleed me aan en loop naar beneden. 'wat wenst u moeder?' moet ik elke ochtend vragen. 'Ik wil een kop thee met een sneetje wit brood met kaas zonder korsten en in gelijke driehoeken gesneden.' net als ik wil weglopen om haar ontbijt te maken roept ze nog dat ik de koe moet melken. ik weet het niet hoor maar dat beest geeft al 3 weken geen melk meer. ik kom weer naar boven en zet het eten naast het bed neer op het nachtkastje van Giselle.

'moeder... slaapt u weer?' vraag ik omdat ze roerloos in bed ligt. ik voel in haar nek maar ik voel eigelijk helemaal niets. 'z-ze leeft niet meer...z-ze is dood!' denk ik.
er hangt een hoekje van een brief uit haar lade. ik pak het, waar ik normaal 5 zweepslagen voor zal krijgen, ik vouw het open en lees het zachtjes voor:
'Melody Avalon Sparrow.
geboren 9-April 1735.
geslacht meisje.
vader: Jack Sparrow
Moeder: giselle Johnson
beroep vader: piraterij (illegaal)
beroep moeder: prostituee.'

mijn vader Jack Sparrow? dat kan tog niet. ik? de enige dochter van de beruchte piraat die iedereen kent? ik moet dit uitzoeken... maar eerst zorgen dat giselle hier word weg gehaald.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen