Foto bij Hoofdstuk 14

Sorry dat ik al zo lang niet meer geschreven heb. Het kwam door omstandigheden, en ik ben nu van plan om het rustig te gaan opbouwen (:

xx

Even later zet Louis het busje op een grote parkeerplaats neer. We lopen het gebouw binnen, en een man loopt met ons mee naar de kleding en alles. Na heel veel gemartel hebben we onze speciale kleding aan. Dan lopen we een zaal binnen. Ik ga op een plaatsje zitten achter een blok. Dan doet de man het licht uit en gaan we beginnen. Ik heb zo het gevoel dat Louis me de hele tijd wil achterna gaan. Ik heb gelijk ook want als ik een paar meter verder kruip kan ik Louis een klein beetje zien. Ik ga stiekem achterna en dan heb ik hem. Noouh niet eerlijk, ik was jou aan het zoeken zegt Louis. Omdat Louis zo hard schreeuwde weet nu iedereen dat we hier zitten, niet echt heel slim van hem dus. Ja Louis we weten nu waar je zit zegt Zayn. En de anderen moeten nu ook heel hard lachen. De man doet opnieuw het licht uit, en we gaan allemaal weer op een andere plek zitten.

Na een super gezellige middag zitten we weer in het appartement van de jongens. Louis was af en toe nog wel zo dom geweest om hard op te praten, maar na een aantal keren ging het een stuk beter. Alleen Niall had er een bloedlip aan overgehouden. Zayn was prongelijk met z'n ellenboog tegen Niall's mond aangekomen. Laat eens zien Niall. Liam haalt het washandje even van Niall's lip af, en het ziet er gelukkig al weer aardig goed uit. Nog even er tegen aanhouden en dan mag het washandje wel weg. Ik zit nu op Louis schoot en lig lekker tegen hem aan. Hij gaat met zijn hand door me haar heen. Het komt wel goed schatje zegt hij. Wow net of hij weet wat er in me gedachten rond gaat. Hij heeft wel gelijk, ik zit nu de hele tijd te denken aan me moeder. Hoe zal het geweest zijn daar, hebben ze ruzie gemaakt ( ja dat zal eigenlijk wel na wat hij heeft gedaan.), hoe gaat het nu allemaal verder lopen. Allemaal vragen spoken er door me hoofd. Me moeder zal ondertussen nu ook wel thuis zijn. Na het eten gaan we wel even langs je moeder oke vraagt Louis. Ik maak een geluidje dat ik het goed vind. IK WIL PIZZAAA zegt Niall in èèn keer onverwachts. Die heeft dus blijkbaar ook geen last meer van z'n lip zegt Harry lachend. Na een kwartiertje gaat dan ook de bel. Iedereen vond het goed dat we even een pizza nemen. Niall rend al snel naar de deur en komt dan terug met wat dozen. Louis en ik doen samen met een pizza omdat ik toch haast niks zal eten. Nu is het dan zover, we hadden onze eten op en we gaan nu naar me moeder. Ik loop samen met Louis er heen. Louis voelt dat ik zenuwachtig ben, dus hij aait over me rug. Het komt allemaal goed lieverd. Ik hoop het maar zeg ik.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen