Zayn pov
Ik zuchtte diep en staarde nors voor me uit. Ik had hier echt geen zin in. Harry, Louis en Liam hadden zich er mooi uit weten te lullen, maar ik was niet snel genoeg geweest met een smoes bedenken.
‘Niall, waarom precies wil je ook alweer uit gaan?’ Mompelde ik.
‘Omdat het LEUK is! Dan hebben we plezier, en dan kun jij weer chicks spotten.’ Zei hij lachend.
Ik trok een mondhoek omhoog en grinnikte met tegenzin.
Het was waar, ik was een verschrikkelijke flirt. Toch verlangde ik soms stiekem naar een serieuze relatie. Het was alleen jammer dat alle meisjes die ik leerde kennen me zagen als de beroemde Zayn Malik, de jongen van One Direction. Ze zagen niet de Zayn die ik was. De Zayn die graag gek deed met zijn vrienden, wel hield van een avondje niets doen en in werkelijkheid een stuk serieuzer was dan de videoclips deden voorkomen.
‘Ik hoop dat niemand ons herkent.’ Mompelde ik.
‘Hoezo niet? Het is toch juist leuk als fans ons herkennen?’ Zei Niall verbaasd.
‘Ik weet het. Maar ik wil ook wel eens gewoon over straat kunnen, snap je? We hebben eigenlijk niet meer de mogelijkheid om gewoon even naar de supermarkt te gaan of wat dan ook.’ Mompelde ik.
‘Niet zo depri doen jij, wij gaan lekker een biertje drinken en een avond plezier hebben.’ Besloot Niall koppig, en hij trok me mee naar Bounce.
Toen ik een paar minuten later aan de bar stond merkte ik tot mijn opluchting dat er niemand echt aandacht aan ons schonk. We waren dan ook in het rustige gedeelte van de club gaan staan.
Ik wilde me net naar Niall omdraaien om nog een biertje te bestellen toen ik haar zag.
Haar bruine haren deinden vrolijk op en neer toen ze naar binnen kwam lopen. Haar lichaam had een natuurlijke elegantie die ik nog nooit eerder bij iemand had gezien. Ze was iets langer dan de gemiddelde meid in deze club, maar ik zag van een afstand al dat ik groter was.
Ze keek even rond en liep toen glimlachend naar een grote groep jongens en meisjes. Ze werd luidkeels begroet en ze liep naar de bar om iets te drinken te bestellen.
‘Leef je nog Zayn?’ Vroeg Niall me vrolijk.
Ik keek betrapt naar hem op en zag aan zijn ogen dat hij duidelijk wist waardoor ik zo afgeleid was.
‘Die zag er goed uit hè? Die buik.’ Knipoogde hij.
Ik grijnsde schalks en keek nog even naar het meisje.
Haar zwarte broek zat nauwsluitend om haar smalle heupen en haar topje kwam net niet tot aan de rand van haar broek, waardoor je een klein deel van een tatoeage kon zien rond haar heup.
Ik kon het niet laten en liet mijn blik even rusten op haar borsten en knikte goedkeurend. Net op dat moment draaide ze zich om en blikten onze ogen even in elkaar.
Ze glimlachte scheef, wierp een blik over mijn lichaam en draaide zich toen weer om.

Reageer (3)

  • vlek45

    Veder(hoera)(hoera)(hoera)(hoera)

    1 decennium geleden
  • ClarkeGriffin

    love it!!!!! (H)
    snel verder

    1 decennium geleden
  • Appelvlap

    Snel verder(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen