Foto bij He's still alive

Hallo poppetjes,

Goed geslapen? Ik wel :'). Als een roosje (lekker toepasselijk xD.)

Geweldig om al jullie reacties te zien op een "Peter in pak" muahahaha xD.
Jullie zijn de beste! Hierbij mijn stukje voor vandaag, ik heb het heel druk dus helaas geen tweede stukje... Wellicht morgen :)!
Hoe dan ook, enjoy your day!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • Squidward

    Hoor je die geluiden weleens uit de slaapkamer van Anna komen als Peter bij haar slaapt? Zo maak je baby's.
    Ik. Ging. Dood. hahaha gosh, ik hou zoveel van dit verhaal en het zit zo goed in elkaar en het is zo origineel en ihhh <3

    1 decennium geleden
  • Faery

    Ik haat Dominic. Brr. Papzak.

    1 decennium geleden
  • Noelle1D

    Aaahhh eerst is alles goed dan weer slecht :S. maar toch hou ik zo veel van dit verhaal :Y)

    1 decennium geleden
  • Someday

    Sorry, sorry, sorry. Duizendmaal sorry voor het feit dat ik de afgelopen twee dagen niet gereageerd heb. Maar het ging gewoon allemaal helemaal mis en fout en ik zat er echt even doorheen dus ik had wel een reavtie kunnen schrijven maar dat was dan ook niet echt veel leuks geworden, dus besloot ik het maar gewoon niet te doen. Maar nu weer wel, zoals je waarschijnlijk al leest:Y) oke hoe awkward is dat? Hihi. Ik zou me echt kapot schamen als mijn broertje dat zou zeggen. Hoppa gelijk een gat in de grond maken en er nooit meer uitkomen! Ooh die stomme rot Dominic, hopelijk krijgt hij een erg langzame en vooral erg pijnlijke dood! Dat zou hem eens leren om Anna zovaak te doden, vieze asshole. Maar ze krijgen wel baby's, twee vliegende leuke baby's, tenminste dat is mijn verzonnen idee dan:Y)

    1 decennium geleden
  • Slughorn

    Oeh ze gaat leren vechten! Leuk^^

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen