Harry


Ik keek meteen naar Amelia maar die deed nog steeds niets.
"Harry je zit hier al bijna twee dagen met haar." zei Liam.
Het was Liam maar...
"ga toch weg Liam. Ik wil gewoon nog een paar dingen zeggen tegen haar."
Liam kwam bij me zitten.
"ik heb iets gezien en ik denk dat je het wel leuk gaat vinden." zei hij.
Zeker door Noa...
Maar ik kon niets leuk vinden...
Mijn leven was echt klote.
Eerst vond ik haar, zocht ik haar, had ik haar, moest ik haar verlaten, vond ik haar terug en had ik haar als mijn vriendin.
Nu was ik haar weer kwijt.
Ze betekende het meeste voor me..
"denk maar even aan haar, ik ben zo terug." zei Liam en stond op.
We liepen mijn hotelkamer in. Het was best schoon, vergeleken met die van de andere... Ik pakte haar tas van mijn nachtkastje en gaf hem aan haar. "dankje dat je hem hebt bewaard." zei ze en gaf me een knuffel. Ze had het eigenlijk best koud. Ik deed heel voorzichtig mijn armen om haar heen. Mijn hart ging tekeer als een gek. Hoopelijk stopte hij niet... Ze liet me los en lachte naar me. "we kunnen maar beter terug gaan." zei ik. "liever niet, mijn ouders zijn ir..." Ze stopte ineens met praten. Ik wist al wat ze bedoelde.  Haar ouders waren irritant. "ik heb ook geen zin om terug te gaan. " ze keek mijn hotel kamer rond. "Zullen we anders samen wat leuks gaan doen?" stelde ik voor. Ze keek me met grote ogen aan en schudde hevig haar hoofd. "er zijn alleen maar fans." "niet waar wij heen gaan."  Ik pakte haar hand vast en rende naar de lobby waar ik Louis tegen kwam. "Lou, wil je alsjeblieft iets voor me.." "heb al gebeld de auto staat voor." haakt Louis me af. "wat gaan we doen?" "leg ik straks uit. Kom nou mee." zei ik en duwde haar de auto in.
*.…* we rende de auto uit naar het gebouw. Het zag er echt verlaten uit. "ik denk niet dat hij open is." "nee, dit is het leukste."  We liepen naar binnen. Alles was afgezet voor ons. "ga los, als je me zoekt ben ik boven." fluisterde ik in haar oor en rende naar boven. Ik zocht wat muziek uit en ging op één van de bedden liggen. Ik sloot even mijn ogen en voelde iets zwaars op me. "schiet op Harold trek aan!" ik duwde de stapel van me af en ging rechtop zitten. "met 'ga los' bedoel ik voor jou." we moesten allebij even. "ik vond je portomonee. Waarom heb je een foto van mij erin?" zei ze en gooide mijn portomonee naast me. "zodat ik jou niet vergeet." ze zag op een bord waar de choclade afdeling was en rende naar boven. ik pakte de foto uit mijn portomonee en bekeek hem van alle kanten. Op de achterkant stond nu ineens een stukje tekst. Waarom was dit me nog nooit opgevallen?
Harry <3 Amelia
Forever young

Amelia... Daar kon ik best aan wennen.
"Amelia?" riep ik "wat is er Meneer Styles?" "laat wat voor mij over." ik rende naar boven en werd meteen bekogeld met eten.

Ik trok Amelia nog iets dichter tegen me aan.
Liam kwam terug en deed mijn haar goed.
"het komt goed. Wacht maar." zei hij.
Moest hij zeggen!

Reageer (2)

  • Spiral

    Whammmm Wending (en beetje verwarrend) Whoop whoop ga nu eeen stukje schrijven nog geen +16:P. Snel verder!!!!!
    I've got Zayn (muahaha)Ik wie helemaal niet dood zenneeeee!!
    snel verder. Tadaaaaaammm

    1 decennium geleden
  • Black0Soul

    En ik ben dus toch dood...
    Harry <3 Amelia
    I LOVE IT!
    That's meee
    Snel verder jij!! (6)

    Please don't let my die?

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen