Sorry voor de spelfouten. En er komt nog een plaatje. Hebben jullie trouwens nog tips of willen jullie nog dat er iets speciaals gebeurt? Zoja wat?

'puppydog eyes. En Dean' de opperhoofd wenkt ze. 'jullie heb en allebei nog een slabber' de broers kijken elkaar even aan. Z hadden allebei een broek aan en verder nog een leren slabber over hun borst. 'ik kan die pas wegnemen als jullie een opdracht hebben gedaan, om jullie mannelijkheid te bewijzen.' ze knikken langzaam. 'maar eerst begroeten we blue butterfly' ze gaan allemaal staan als ik met de vrouwen aan kom lopen. Het was een eindje lopen, maar nu zijn we er dan toch eindelijk. Elk jaar werd er een vreugdevuur gemaakt, om de goden te ver eren. Het was altijd hoog op de vlaktes zodat er een soort overzicht was. 'blue butterfly, mooi als altijd. Ga je dit jaar mee dansen?' snel kijk ik naar Dean en Sam. Ze zitten met open mond te kijken. 'waarom niet?' ik ga snel naast smoking bear zitten en pak een beker. Ik nip aan het drankje. 'wat is dat?'
'whisky' antwoord ik Sam. Er klinkt een gong en er wordt eten gebracht. 'eerst eten we dan dansen we de hele nacht door' ik kuch en gebaar naar de broers. 'en we hebben 2 opdrachten voor de heren!' mijn ogen gaan langs de groep maar vinden green panther niet. 'green panther is zich aan het klaar maken voor de opdracht.' spreekt smoking bear alsof hij mij. Gedachten had kunnen lezen. Met een brede glimlach begin ik aan het feestmaal.

Reageer (2)

  • GetHimAPony

    Oh ooohh ;3 Wat zal zullen ze nu weer meemaken? XDDD
    SNEL VERDER ;3

    1 decennium geleden
  • Paddo

    o.0 hahahaha oke ik weet denk ik al hoe en wat :) xD xD xD SNEL VERDER!!! :D:D:D:D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen