Foto bij episode 4: Depart

Die avond was erg gezellig in Mark's huis. Ze bekenen de wedstrijden van hun football frontier terug en zagen hoe ze de finale wonnen. Die finale was de finale dat hij weer helemaal volluit mocht gaan van de dokter. Daarna hadden ze de nieuwste fifa gespeeld op Mark's gloednieuwe console. En voordat ze gingen slapen konden ze het niet laten om een kussengevecht te doen. Toen ze allemaal eindelijk rustig lagen zei Mark.
'Beloof dat we ooit weer samen zullen voetballen Kazuya.' Had Mark gezegt.
'Dat beloof ik.' Had Kazuya geantwoord waarop Mark met een glimlach in slaap was gevallen. Kazuya was immers na Dylan Mark's beste vriend.



De volgende dag
Mark,Dylan,Kazuya en Asuka zaten in de wachthal. Kazuya en Asuka naast elkaar en tegenover hun Mark en Dylan.Het zal niet lang duren voordat Kazuya en Asuka in het vliegtuig zouden zitten.Kazuya had een voetbal op zijn schoot. Opeens bedacht Mark zich iets.
'Kazuya mag ik je voetbal even?' Vroeg Mark. Kazuya reikte de bal nieuwsgierig aan.Mark toverde een zwarte stift uit zijn broek zag en haalde de dop eraf.Dylan ,die naast Kazuya zat, keek naar wat Mark op de bal tekende. Mark gaf de bal terug aan Kazuya.
'Op onze nieuwe hissatsu.' Zei Mark en glimlachde. Kazuya keek bewonderingwaardig naar de eenhoorn die Mark erop had getekend.


'Thanks.' Zei Kazuya en op dat moment werd er door de spiekers geroepen dat de passagiers van zijn vliegtuig in moesten stappen. Mark en Dylan liepen mee tot het portaal,verder mochten ze niet.
'Bedankt voor alles jongens.' Zei Kazuya en de vier namen afscheid.Kazuya en Asuka liep via een looptunnel naar het vliegtuig.
'Kazuya!' Riep Mark opeens.Kazuya draaide zich om.
'Hoe gaat onze hissatsu heten?' Riep Mark.Het bleef even stil totdat Mark en Dylan het antwoord van Kazuya hoorde.
'Unicorn boost!'

Cool he?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen